Aktywne Wpisy

groman43 +923

Dodi_al_Fayed +1023
Tak #!$%@?, za PO wpuszczali więcej osób xDD. Jakoś nie pamiętam żeby przed 2015 rokiem w mojej 40 tys. miejscowości byli jacykolwiek pracownicy z Kolumbii, Indii, Nepalu czy Pakistanu, a dzisiaj widuję ich codziennie. Naprawdę nie potrzeba żadnych oficjalnych danych,aby to stwierdzić. #tvpis
Musze zajechać do warszawy na jeden dzień i szukam noclegu.
Zawsze miałem kogoś gdzie mogłem przekimać ale nie tym razem i chciałbym sie zapytać gdzie najlepiej szukać
Która strona jest dobra do wyszukiwania ogłoszeń i czy może coś polecacie gdzie można się ulokować na noc?
Szukam czegoś by nie było to drogo ~200zł na dwie osoby i żeby to było z spanie #!$%@? wie kim , dziwnych warunkach.
Nie musi to także być w centrum ale dało się rano w sobotę dojechać spokojnie do centrum.
#hotel #warszawa #podroze #noclegi
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63bb1d22bab6bef5c0904d51
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
@filip_z_konopielki: hotele są pełne czyli ceny sa ok
W sumie dużo nie potrzebuje jak łózko i łazienka. Ale żeby tyle płacić za nocleg to chyba kogoś powaliło. Zabawne są te ceny powyżej 5 stów za noc gdzie do dyspozycji masz po prostu wyremontowane mieszkanie xDDDDDD
Z tego co patrzę to zostają prywatne mieszkania i pokój w nich i liczyć że jakoś
@AnonimoweMirkoWyznania: Dużo ludzi do robo tu przyjeżdża to tak jest niestety.
Ale skrolując chyba wybiorę coś z jak "Noclegi Stadion"
Może się na tym nie przejadę
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
@AnonimoweMirkoWyznania: Jak bardzo chcesz oszczędzić, to przemyśl nocleg poza Warszawą (Piaseczno, Legionowo, Pruszków etc) i popatrz na dojazdy. Z takiego Piaseczna masz dojazd do Centrum w 35 minut a sumarycznie wyjdzie Ci mniej niż 200 zł.