Aktywne Wpisy
Historycznygagatek +176
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Thiocomaster +38
Mam w głowie upgrade roweru. Chciał bym coś używanego - 2-4 letni rower tak do 10.000-15.000zl
Z tego wszystkiego co oglądałem to zawsze jak widziałem rower YT Capra Pro albo Jeffsy to serce mi szybciej biło.
Wyglada jest 10/10, speksy na papierze wyglądają fajnie. Będę celował w wersje topowa tego roweru z Fox 36. Uwielbiam aukcje i myśle ze uda mi się wygrać ten rowerek w moim przedziale cenowym.
Ale muszę zapytać specjalistów czy wogole ten rower jest ok żeby się za nim rozglądać i myśleć o zakupie? Może jest coś czego nie wiem?
Rower będę używał rekreacyjnie, parki, lasy, miasto, żadna profesjonalna jazda.
jak sie podoba wizualnie to imo jezdzic
Co do YT - rowery fajne, ale dla mnie dealbreakerem są ramy bez miejsca na bidon. Lubię wyskoczyć na szybkie kółko, wrzucić bidon i nie chce mi się bawić w plecaki lub nerki. Next level to schowki w ramie, bo nie musiałbym pamiętać o upychania multitooli i innych wynalazków po kieszeniach.
Co do bidonu i schowka to tak wiem, tez mnie to zaskoczyło. Troszkę szkoda No ale trudno. Chociaż modele z 21 czy 22 już są z miejscem na butelkę.
Chociaż nie sadze ze aż takiego nowego będę miał.
Dzięki za wpisy !
@Loob77: i co w nich fajnego? Turbo ciężka rama, wysoka cena i słaba gwarancja. Ani to zwinne, ani opłacalne. Jedyne plusy że ładne i polskie.
@NaxZST: i chcesz Capre która nadaje się nawet do DH? Jak nie umiesz latać i chcesz spokojnie jeździć to Izzo, ale nie dostaniesz go na olx. Z takich ciekawszych to masz jeszcze Propaina Hugene, albo nowość od Commencala Tempo. Celuj w nowy rower z budżetem 15k. Kupisz używkę i wydasz drugie tyle w serwisy, a że jesteś amatorem to nie