Aktywne Wpisy
cambiasso +592
Arthasss +565
I właśnie to jest sposób na Pis. Walić codziennie kto ile zarabiał. Ja #!$%@?ę. Adamczyk 187 000 miesięcznie, mając jednocześnie i etat i umowa b2b, po to by kręcić lody na podatku dochodowym i omijać regulacje wewnętrzne spółek państwowych. To się w pale nie mieści. Skoro on tyle zarabiał to ile Kurski zarabiał ?
Skoro takie cyrki się #!$%@?ły to co ciekawego dzieje się w Orlenie, PGE itp, gdzie wiadomo że wały
Skoro takie cyrki się #!$%@?ły to co ciekawego dzieje się w Orlenie, PGE itp, gdzie wiadomo że wały
Pytanie za milion monet, wynajmuje od 5 lat(umowa na 10) mieszkanie. W między czasie były podwyżki comiesięcznych oplat za wynajem podparte aneksami co jest zrozumiałe.
Dzisiaj mi dzwonią ze chcą aneksem kaucję mi podnieść z 3k na 5k, jest to w ogóle zgodne z prawem?
@czlowiek_klapek: możesz rozwinąć? Na aneks podnoszący wysokość kaucji musi się zgodzić?
@rockip: tak, po to zawiera się umowę na dany okres by obie strony miały pewność warunków w czasie umowy,
Bo też nie rozumiem.
To ze sie nie zgodzę i za 3msc bede się wyprowadzał to nie bardzo sytuacja win-win.
Nie miałem czasu się zapoznać jeszcze z prawem ale wydawało mi się że z tematem kaucji jeszcze przez 5 lat nie ma prawa przyjść i mam prawo się nie zgodzić ale nie pod groźbą zerwania umowy.
Za takie rzeczy nie można potrącać z kaucji.