Aktywne Wpisy
Hołownia się k---a skompromitował. Pytają go o Wielichowską - w sumie też idiotyczne pytanie - a ten zamiast powiedzieć "Pytajcie się jej", bo dlaczego miałby się za nią spowiadać to atakuje dziennikarza, bo co on zrobił dla tworzenia zbiorników w kotlinie kłodzkiej.
#powodz
#powodz
dict +206
Skala zaniedbań, bylejakości, dezorganizacji w tym kraju to jest jakaś kpina. Imgw nie ma narzedzi do ostrzegania ludzi przed #powodz nikt nic nie wie. Sutryk powiedział, że spoko, dopiero w czwartek lub piatek będzie zmartwienie.
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
#s--s #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #kukold
Z drugiej strony ciężko o to, bo widać, że dużo osób ma mniej idealistyczne podejście do relacji międzyludzkich.
@nowywinternetach: każdemu się raczej zwiększy, ale badania jasno mówią, że mniej partnerów, to lepsza jakość relacji.
To jest właśnie ten problem. Wy na tym waszym tagu myślicie zero-jedynkowo. Są tylko k---y, ruchacze i prawiczki. Innych ludzi nie ma na świecie.
Za to przy takiej konstrukcji komunikatu to aż żal sobie nie poużywać na kimś o tak spaczonej percepcji
Potem pokazuje mu moje trofeum w postaci jej zakrwawionych majtek nastoletniej dziewicy i mówię, że to jest coś czego nigdy nie doświadczy i ona zawsze będzie moja.
Jaki dorosły chłop daje matce buziaka ... Taki obraz normików xD
Ze 2 razy w życiu mi się zdarzyło. Raz jak byłem dzieckiem i drugi jak byłem bardziej po-nastolatkiem tak z zaskoczenia żeby zobaczyć reakcję. Oczywiście w policzek.
Komentarz usunięty przez autora