Aktywne Wpisy
McBreed +260
poszedłem na grzyby a tam takie coś, jakiś nowy gatunek???
Za granicą
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
#s--s #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #kukold
Nieźle musicie mieć na bani, żeby partnerkę seksualną porównywać do własnej matki xD
@Sebastian_II_Mordeczka: xd właśnie tym bardziej przez p---o takie rzeczy stają się normalnością niż przed erą internetu xd
@Tratak: no jak niby taka sama czynność jak każda inna to ciekawe czemu kobiety tak się prują i plują gdy ktoś mówi że chodzi na dziwki xd, albo jak jadą po kimś gdy się przyzna że jest prawiczkiem xd przecież to nie robi róznicy bo to niby zwykła czynność fizjologiczna
Szkoda tylko że potem faceci się przechwalają i koloryzują ile tego nie
I żeby nie było, ja zawsze potrafie się odwdzięczyć i nigdy żadnej nie
Zresztą, co w tym jest obrzydliwego xd Brzydzisz się własnego partnera? Ja tam się nie brzydze partnerki jak siada mi na twarzy, bo nie ma po prostu czego. Tak samo przy np seksie analnym nie ma się czego brzydzić, wystarczy nie być
Ale okej, było mówić od razu że Ci o aseksualizm chodzi. Tylko tutaj i tak jest taki myk, że w większości w takich związkach z reguły okazuje się, że jedna osoba jednak nie jest aseksualna tylko udaje XD Osobiście znam 'aseksualną' pare, która rozstała się po 10
Ale przeciętna robiąca kobieta niby nie lubi, tylko robi to bo dała sobie wmowić że trzeba
Ale wciąż myślę, że takich kobiet, które mają z tego frajdę, jest
@Ksut_Melodi: no ale to już jest ciemna strona natury ludzkiej, którą każdy ma. Związki są, partnerzy się nudzą sobą po jakimś czasie, pewne etapy związku przemijają i pojawiają się kolejne. No jasne, że nadal można znaleźć kogoś na całe życie i mieć piękną relację, ale też w rzeczywistości to można przejechać się nawet na własnych rodzicach.
@Happiness: no po tym, jak to jest napisane to może i tak. Z drugiej strony, to raczej rozwiązłość seksualna (z powodu np. kompleksów czy typu osobowości), brak lojalności do partnerów i traktowane seksu w sposób powierzchowny (nieumiejętność do zawierania głębokich relacji) świadczy o zaburzeniach