Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
Byłem dzisiaj w crazy pig ul Sokolska 30 na żeberkach i jestem miło zaskoczony. Smaczne, odpadające od kości mięso i niczego sobie skrzydełka, do tego frytki z batata i normalne.
Zamówiłem jeden zestaw bo różowy gada że nie będzie jesc i jedynie kurczaka skubanie. #!$%@?ła pół porcji xD

Porcja dla chłopa na spokojnie to ten zestaw za 79zl ale jak ktoś jak ja lubi wdupic pod sam titek i turlać się zamiast chodzić to zestaw 159zl 1400g żeber 20 kawałków kurczaka+ frytki

Próbowałem to jeść widelcem ale później się poddałem i mięso poszło w łape

#katowice
  • 35
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@GoroMajima: do pasika też nie chodzę, odkąd stali się sieciówką, ceny hamburgera mnie przerażają więc wolę iść zjeść zupełnie coś innego niż oklepany burger czy pizza. Szkoda że w Kato nie ma chińczyka takiego z budy, byłem oczywiście w taju i wrócę tam pewnie nie raz.
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@zalogowany_jako: taja oczywiście nie polecam - jako jedyna restauracja w Katowicach stosowali segregację sanitarna klientów i wymuszali podawanie danych wrażliwych. No i kelner wyglądający jak gej się obraził na mnie tam jak w rewanżu poprosiłem o zaświadczenie o braku chorób wenerycznych
No to wołam - zamówiłem dwa rodzaje hotdogów: PORK DOG 29 zł dwie sztuki, sosy, frytki oraz KLASYCZNY 26 zł jedna sztuka z frytkami.
Ten w cieście jest mega ciekawy ale bez sosu bez sensu. Ciasto jakieś kukurydziane.
Hot dog klasyczny ale klasyczny rozwala system. Cenowo na pierwszy rzut oka wypada to kiepsko ale po prostu spodziewałem się badziewia, a to naprawdę rozwala system... Koleslaw w środku robi całą robotę.
Osobiście uważam