Aktywne Wpisy
Pali się u nas w robocie, trzeba trochę się spiąć żeby dowieźć tematy do końca, no cóż takie życie. Kolega (dość istotny) nie pojawił się dziś w pracy. Zapytałem kierownika co się stało, powiedział że ten kolega wziął NŻ. Myślę żę coś sie stało, może przyjdzie po południu czy coś, próbowałem się do niego dodzwonić. Co się okazało? Chłop pojechał gdzieś w tatry czy inne doliny pospacerować xD. Dorosły chłop, ojciec i
ish_waw +552
#nieruchomosci #gielda #standup #orlen
a cóż, to że uważam że orlen postąpił słusznie nie obniżając tych cen to moja sprawa i mam do tego prawo, dla spółki to lepsza decyzja niż gdyby obniżyli te ceny a potem po podniesieniu vatu musieli by
@Potezny_PiSowski_Inwestor: Państwowa spółka zarabia w #!$%@? hasju a przy okazji dyma Polaków, nie no super sprawa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wiesz że glapa kupuje chleb baltonoski za 2.99? Ja wiem bo oglądałem konferencje narodowego banku polskiego.
Wiem że są sprawy ważne i ważniejsze ale przestań już #!$%@?ć.
Białystok zapłacił 40 mln, a mógłby ok. 5 mln mniej
https://www.bialystok.pl/pl/wiadomosci/aktualnosci/straty-bialegostoku-przez-zawyzone-ceny-paliwa.html
Wrocław stracił ok. 25 milionów.
@Potezny_PiSowski_Inwestor: Nie, podniesienie VATU to kwestia polityczna. Dzięki temu zagraniu wizerunkowo nie ucierpiał PIS tylko Orlen. Dla pisu była by to duża strata a dla monopolisty orlenu jest to mała strata bo to tylko kilkadziesiąt albo kilkanaście tysięcy osób które nie kupią u nich hotdoga w tym roku. Wysoka marża orlenu zwiększa w ten sposób inflację w naszym kraju. Pytanie