Wpis z mikrobloga

@JaNieGejJaPapiesz: a ja wierzę, że nie do końca może to być czyste zagranie i będzie chciał wsypać więcej osób bo co ma do stracenia? a smród będzie się za niektórymi ciągnął jak swego czasu za Johnem (nie oceniam co zrobił, ale ile lat później jeszcze mu kibice to wypominali)
@notdot: nie wiem jak pomówi kogoś to powinien ponieść kare za pomówienie (i nie powinno sie zawieszac nikogo bez dowodów) ale jeśli ma dowody na innych to mam ich w doopie bo jak dla mnie ktoś kto ustawia mecze powinien mieć dożywotnią dyskwalifikację, gdyż uważam że jest to znacznie gorsze od tradycyjnego dopingu (choc w snookerze raczej sie go nie stosuje)
@JaNieGejJaPapiesz: oczywiście, że powinien ujawnić, ale mam wrażenie, że do tej pory siedzieli wszyscy cicho, a teraz nagle on wyskakuje, że ma dowody na innych, jak tak wywnioskowałem z tego co przeczytałem, że niby Wenbo ma jakieś dowody na innych i to od dawna, to skoro tak to powinien wyciągnąć to już dawno temu a nie teraz jak mu się dobierają do tyłka za coś innego
do tego obawiam się, że
@notdot: ale wcześniej mogło mu zależeć aby nie narażać się nikomu ze środowiska itp bo był aktywnym graczem a teraz jak po tej aferze z pobiciem itd mu się kariera właściwie posypała to ma już wszystko gdzieś, może jeszcze jakiś mlody chinol czymś mu się narazil w tym okresie i stwierdził że nie będzie siedział cicho
@notdot: @JaNieGejJaPapiesz: albo mu się dupa pali i ma nadzieję, że taki straszeniem coś jeszcze ugra. Jak by chciał upublicznić to by po prostu powiedział.
Wg mnie jego rewelacje będą nic nie warte albo w ogóle nic nie powie.

Oczywiście chciałbym się mylić, bo jeżeli coś jest na rzeczy to powinno być wszystko wyjaśnione.
ale wcześniej mogło mu zależeć aby nie narażać się nikomu ze środowiska

@JaNieGejJaPapiesz: no i to jest słabe, bo jak wiesz o takich sprawach to mówisz
były już przypadki że ktoś wiedział nie powiedział i też go zawiesili - Jamie Jons chyba czy jakoś tak
a gdyby nie pobił kobiety i nie miałby sprawy to co? siedziałby cicho? przyzwalał by na takie oszustwa?