Aktywne Wpisy
Tommy__ +32
damienbudzik +4
Czytacie książki w formie fizycznej czy na czytniku?
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Zastanawiam się czy nie kupić sobie jakiegoś kindla, bo czasem są fajne promocje na ebooki. Tylko nie wiem czy łatwo by mi było przeskoczyć na czytnik, bo zawsze czytałem książki w formie fizycznej.
#ksiazki #pytanie #kindle #czytajzwykopem #pytaniedoeksperta
Blok. Nie mogę iść do sąsiada wyżej czy niżej bo mają j----e kraty na klatce i nie mają numerów na drzwiach i nawet nie wiem gdzie dzwonić xD
Nie wrzucamy nic oprócz... Wiecie czego i papieru toaletowego xD
Co jest k---a
#hydraulika #kanalizacja #pomocy #niemogeiscdokiblabozatlany
@Owoc_w_kreplu: niedrożna wentylacja pionu, do zgłoszenia administracji budynku.
@Pietrii
@marek22 aaa dzięki, już się stresowałam że coś z------m xd już ogarniam to z nimi
@Pietrii
@marek22 pan hydraulik stwierdził przez telefon, że coś na naszej części pewnie xd cóz jak co to będzie bulone na 103 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Moment, opie, wyjaśnij co masz na myśli, woda się unosi jak Ty spuszczasz, czy "sama"?
@Owoc_w_kreplu: a to nie, jeśli to występuje tylko przy twoim spuszczaniu wody i na pewno nie dzieje się też od czasu do czasu "samo" (gdy spuszczają wodę inni), to winien byłby zator na twoim odejściu od pionu. Niemniej zwróć uwagę, zostaw otwarte drzwi od łazienki,
@marek22
@wypokowy_expert dzięki za pomoc, póki co współdzielnia wysyła pana i być może kamień zatkał mi odpływ xd
W moim mieście wodę można gryźć.
Najgorsze, że kto ma zabulić za to xd
@marek22
@Owoc_w_kreplu: zrobisz, zrobisz, szkoda, że nie od razu, nawet kosztem kolejnych 200zł. Harmonijka won, bo to g---o (nomen omen) jest, a w jej miejsce sztywna rura z traperem 90 stopni. Jak masz w zasięgu kogoś technicznie ogarniętego, to nawet hydraulik nie potrzebny.
https://www.castorama.pl/przylacze-kanalizacyjne-mcalpine-220-mm-dlugie-wejscie-90-118-mm-wyjscie-110-mm-id-18110.html