Aktywne Wpisy
3x32 +37
Zełeńskiego popiera około 7% wyborców w #ukraina , najbardziej optymistyczne sondaże mówią o 10%. Jeszcze miesiąc porażek i Prezydenta Dej dej wywiozą na taczkach - od zeszłego roku same kompromitacje, śmiechu warta bezsensowna "kontrofensywa", potem zrzucenie winy na Załużnego, ociąganie sie z mobilizacją, skłócenie z potęgami Europejskimi w tym Polską, wspieranie oligarchizacji, można tak wymieniać cały dzień. Szkoda że Ukraińcy muszą ginąć setkami tysięcy za takiego prezydenta komika (dosłownie). #wojna #rosja
wieszjo +21
#!$%@? Leverkusen, kupon mi nie wejdzie... OCZYWIŚCIE MUSZĄ PRZEGRAĆ PIERWSZY RAZ OD 60 MECZY AKURAT JAK JA POSTAWIŁEM ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dajcie zdj wykopki co wy aktualnie robicie.
#famemma
Dajcie zdj wykopki co wy aktualnie robicie.
#famemma
Przy pierwszym dziecku popełniłem błąd i kupiłem ciężki, #!$%@? - ale nowy - wózek za 1500zł którego nie szło sprzedać za 200zł. Teraz za 500zł kupuję wózkowe mercedesy które nowe chodzą za 3500zł, a nosidełko z bazą isofix kupiłem za 150zł - wszystko w zajebistym stanie. xD
#dzieci
@geuze: Coś się musiało zmienić bo od roku sprzedawałem wózek I jak mi gość dawno temu zaśpiewał 600zł to go wyśmiałem. Teraz wisiał za 300zł i pies z kulawą nogą się nie zainteresował. W końcu oddałem do domu samotnej matki
@Fearaneruial: Dodajmy że konstrukcja fotelika jest taka, że naprawdę cuda musiałyby się stać żeby go uszkodzić przy wypadku w sposób który po pierwsze będzie niewidoczny z zewnątrz, a po drugie będzie uszkodzeniem zagrażającym dziecku w przypadku kolejnego wypadku.
To jest cały przemysł histerii fotelikowej, gdzie nakręceni tym rodzice potem wymieniają foteliki na nowe po tym jak skrzywili zimą
Jeżeli np planuje się mieć dwójkę dzieci, no to to drugie będzie tańsze bo może używać rzeczy tego pierwszego jak np wózek.
Musiałbym znaleźć coś w na prawdę niezłym stanie i wypożyczyć odkurzacz piorący oraz środki do detailingu samochodu związane z praniem tapicerki, aby to zrobić na nowe i wyciągnąć cały syf, dla paru tysięcy
@szokolada: trafić na coś takiego to trzeba mieć niesamowitego pecha
dzieci jest od cholery więcej niż wypadków samochodowych z nimi
Dla dzieci - zabawki, dzisiejsze dzieci TONĄ w zabawkach. Mikołaje, choinki, urodzinki, wizyty losowe, na które nie wypada przyjść z niczym - i tak od rodziców, chrzestna, chrzestny, dziadkowie 1, dziadkowie 2, jakieś inne bliższe i dalsze rodziny. I z każdego domu dzieckiem robi się magazyn zabawek. Na OLX sprzedawane często hurtem za bezcen.
Dla kobiet na pewno suknie
@szokolada: trafić na coś takiego to trzeba mieć niesamowitego pecha
Raz, traf na coś takiego, jak mówisz - musisz mieć niesamowitego pecha. Dwa, miej kolizję. Do tego miej kolizję taką, w wypadku której dziecko dozna uszczerbku na zdrowiu z uwagi na tak znaczącą kolizję, że fotelik nie był w
Pierwszy lepszy art z neta:
https://avionaut.com/pl/baza-wiedzy/artykuly/co-zrobic-z-fotelikiem-po-wypadku
Co nie zmienia faktu że spinanie się na wszystko nowe dla dziecka nie ma sensu biorąc pod uwagę, że z większości rzeczy bardzo szybko wyrośnie. Jest