Aktywne Wpisy

jmuhha +35
Wytłumaczy mi ktoś jak to możliwe, ze na osiedlu gdzie mieszkania są >900k w górę a słysze rano jak ktoś używa takiego czajnika?
trzymajcie mnie ლ(ಠ_ಠ ლ)
#nieruchomosci
trzymajcie mnie ლ(ಠ_ಠ ლ)
#nieruchomosci
źródło: 1000018422
Pobierz
Hej, proszę o opinię. Rekrutując się na AGH dostałem się na inżynierię obliczeniową, która wydaje się ciekawa pod względem matematyczno-informatycznym, a nie dostałem się na elektronikę (w tym roku próg był dużo wyższy niż w poprzednim). Dodatkowo najprawdopodobniej dostanę się na prz na elektronikę i automatykę i robotykę. Jeżeli chodzi o zainteresowania i preferencje, to chciałem kierunku łączącego wiele dziedzin jak właśnie elektronika, by później móc wyjechać na kilka lat za granicę
Co powinienem zrobić na twoim miejscu?
- Inżynieria obliczeniowa na AGH 38.0% (190)
- Automatyka i robotyka PRZ 32.2% (161)
- Elektronika PRZ 13.0% (65)
- Ryzykować i czekać na 2 turę na elektronikę AGH 16.8% (84)

bylem przez 3 lata, musialem wrocic do pl bo mi umarl ojciec, dziadki, babcia, aktualnie zostalem sam i dostalem spadku, źe moglbym kupić sobie karaluchową lepianke w barnsley za gotowke i tam zyc w spokoju.
mialem pre settled, ale chyba mi wygasł (2 lata minelo ponad od mojej ostatniej wizyty tam), czy da sie to jakos obejsc i wrocic?
#uk
https://www.theguardian.com/politics/2022/dec/21/brexit-rule-that-makes-eu-citizens-reapply-to-stay-in-uk-is-unlawful-court-says
Valid until 28 November 2024
Jak to w takim razie dziala, do kiedy musze maksymalnie podjac prace tam zeby dalej mi sie naliczaly lata?