Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Zastanawiam się czy jest to normalne, że nikt mi się nie podoba?

Nawet przy wyższym libido mam problem z zainteresowaniem się ludźmi, bo zwyczajnie straciłam zainteresowanie. Nawet jak byłam w 2 ostatnich związkach to pomimo więzi i uczuć Ci faceci mi się niezbyt podobali - no ale ewentualnie zamykałam oczy. Nie chodzi tutaj o zmianę sylwetki, inny ubiór, bo tacy niby w moim typie też jakoś do mnie nie przemawiają.
Jeśli chodzi o kobiety to w zasadzie też żadna.

Najgorzej, że w wieku nastoletnim do 21 roku życia potrafiła mi się podobać co trzecią atrakcyjna osoba w moim wieku. W wieku 24 mam problem ze znalezieniem fizycznej atrakcyjności w 2 osobie.

Nie mam pojęcia od czego to zależy.

#seksuologia #psychologia #logikarozowychpaskow

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63b533af3aff44a0fb1a734f
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Może po prostu bardzo niskie libido albo aseksualizm. Póki hormony buzowały to jeszcze przy kimś bardzo atrakcyjnym mogło ruszyć, ale jak już się pojawiło wyciszenie po przejściu przez wiek dojrzewania no to jednak już "meh, segzy". Nic nienaturalnego w sumie, po prostu taka jesteś, jeżeli nie odczuwasz z tego powodu braku satysfakcji to żadnego problemu nie ma.
  • Odpowiedz