Aktywne Wpisy
zloty-melonik +41
smuteczek2000s +20
Cześć Kochani,
życzę Wam dobrego poniedziałku, dużo energii, trzymajcie się na tym łez padole ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pamiętajcie, jutro jest nowy dzień, trzeba go dobrze wykorzystać!
Kocham i ściskam! (。◕‿‿◕。)
życzę Wam dobrego poniedziałku, dużo energii, trzymajcie się na tym łez padole ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pamiętajcie, jutro jest nowy dzień, trzeba go dobrze wykorzystać!
Kocham i ściskam! (。◕‿‿◕。)
Typowa gadka:
Znam kobiety z penisami.
Nie masz argumentów, nie podałeś definicji, ha!
Wygrałem debatę
Subujcie
Są osoby na tym portalu, które w pełni zgadzają się z ideą posiadania męskich narządów i byciem kobietą jednocześnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #transseksualizm #kobiety #clownworld
@Tektro:
Ale czekaj - bo ja zgaduję czyjąś płeć biologiczną po jej biologicznych cechach płciowych, a to coś absolutnie innego niż gender. W tym celu wystarczy mi prosty rzut oka na czyjąś sylwetkę albo posłuchać
@Flypho: masz jakąś pamięć złotej rybki, nie pamiętasz co piszesz, to jak rozmowa z botem, który odnosi się tylko do ostatniego zdania.
Piszesz wcześniej, że kobieta to osoba, która może
A wiele osób, które nie są mężczyznami, nie może zajść w ciążę. To kim one są?
Twoja definicja jest zbyt wąska
@IlawaNidzica: odkryłeś właśnie jak działają reakcjoniści. oni nie mają konstruktywnych poglądów, są tylko przeciw. to dlatego takie prawackie odklejeńce jak monarchiści idą rączka w rączkę z akapkami jeśli któreś z nich chce sobie poobrażać osoby transpłciowe czy posiać trochę nienawiści do gejów. bo oni nie są za czymś konkretnym i
@IlawaNidzica:
To raczej ty masz problem ze zrozumieniem prostej koniunkcji. Padło proste pytanie retoryczne:
A ty sobie wycinasz fragment o penisie i robisz z kogoś idiotę xD. Na pewno nie ze mnie.
Są tylko dwie płcie.
Mówiąc, że "kobieta to osoba która czuje się kobietą" zatracasz kompletnie znaczenie