Aktywne Wpisy
kamikaze_ +784
TVN i ocieplanie wizerunku xD
SzejdiSlimSzejdi +633
Wyobraźcie sobie, że na wiecu Tuska pojawia się np. Sośnierz,
Donald zaprasza go na scenę i zamiast skorzystać z okazji, żeby go zjechać argumentami, to w świetle kamer zaczyna na niego wrzeszczeć, obśmiewać, a na koniec robiąc coś na wzór mabo rapu machając łapą i krzycząc : "Panie Sośnierz , masz Pitbulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak prawicowy rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego proszku, a
Donald zaprasza go na scenę i zamiast skorzystać z okazji, żeby go zjechać argumentami, to w świetle kamer zaczyna na niego wrzeszczeć, obśmiewać, a na koniec robiąc coś na wzór mabo rapu machając łapą i krzycząc : "Panie Sośnierz , masz Pitbulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak prawicowy rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz mojemu kumplowi ścieżkę najlepszego proszku, a
Byłem wczoraj u terapeutki.
Poza gadaniem o moim nienawidzących mężczyzn ojcu zahaczyłem też o traktowanie przez społeczeństwo pracowników IT jak gówno.
Powiedziała, że ma mnóstwo pacjentów z IT i że żaden z nich nie uważa się za gówno.
Ja nie wiem na jakim ona świecie żyje.
A na psy co chcesz zgłaszać?
Zamiast przedstawiać ci antytezę powinniście grzebać w Twoich odczuciach, dlaczego IT kojarzy ci się z gównem i tak dalej.
Jeśli dopiero z nią zaczynasz terapię to daj jeszcze ze dwa spotkania. Jak będzie zaprzeczała temu co ty czujesz to zmień terapeutę.
@sqlserver: Co? Skąd to wytrzasnąłeś? Pierwsze słyszę. Jeśli już, to jest raczej odwrotnie, pracownicy IT traktują resztę społeczeństwa jak gówno z powodu kilkukrotnie większych zarobków i związanym z tym poczuciem domniemanej wyższości. Jeśli czujesz się źle jako pracownik IT, to wyobraź sobie co hy było, gdybyś pracował jako fizol.
@FlimboQuest: właśnie o tym mówię, jak poszedłem do terapeuty i mówiłem że życie nie ma sensu to nie mówiła że nie mam racji, tylko pytała co to zmienia i czemu mi to przeszkadza
@janeeyrie: tu nie o zarobki chodzi, tylko o wiedzę, jakbyś codziennie oglądała ludzi którzy sobie nie radzą z czymś co dla ciebie jest bardzo proste to też byś się nabawiła dużego ego
Dlatego też tak bardzo dziwny dla mnie jest problem opa. Może wyjątkowo źle go traktują w pracy.
@sqlserver: a ja jestem, trepy nie trawią nikogo, więc tym bardziej nie będą jakiegoś szczawika z IT z problemami XD
@sqlserver: polecam ogólnie książkę która jest w książce o psychiatri do biblioterapii
https://allegro.pl/oferta/umysl-ponad-nastrojem-wyd-ii-rozszerzone-dennis-12473015994?bi_s=ads&bi_m=productlisting:desktop:query&bi_c=MjU1MzE5MWEtZTg0Yy00YTdhLTgzZWQtNzEwMWMyZDM1MDY1AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=346712db-e903-49be-8240-862d8efa7430
Ogólnie możesz kupić gdzie chcesz, ale to jest polecana książka przez psychiatrów do zrozumienia czym jest psychoterapia poznawczo behawioralna