Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +36
Kocham życie singla! Chcę ekran projekcyjny, to go sobie maluję na ścianie! Żadnych kłótni o niszczenie salonu. A w szafce czekają już chipsy i batony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
XYZ91 +19
#famemma Jedno wam powiem. Ci influenserzy łącznie z tymi wardegami i Baxtonami to nowy poziom zeszmacenia się za kasę, kiedyś takimi określeniami były nazywane ulicznice, ale oni przebili to po stokroć bo te chociaż nie udają, a tu jeden robi film na drugiego w którym ujawnia jego chore fantazje, a ten musi mu za to podziękować do opinii publicznej chociaż pewnie ma ochotę mu wbić nos w głowę, żeby dalej istnieć i
Dzwonię dzisiaj i pytam się czy ta klitka dla małp za X jest nadal aktualna. Jakiś tam pośrednik odbiera i mówi, że wie Pan co, chyba już nie, bo właścicielka się wzięła za wykończenie, warto dodać, że to będzie wykończenie premium, także cena wzrośnie o 30% (tutaj zaczął chichotać i rechotać).
Ja mu na to: Panie, ale to ogłoszenie już wisi 5 miesięcy, za X nie poszło, a pójdzie za 1.3X?
Pośrednik: Yyyyyyyyyyyyaaaahhhh yyyyyyyymmmmmmmm aaayyyy
Dzwonię do innego, inne ogłoszenie, pytam czy aktulne.
Pośredniczka tym razem: musiałabym sprawdzić, bo nowy rok, czy cena nie wzrosła.
Plot twist: to ogłoszenie wisi już 4 miesiące.
Jak ktoś ma jakiegoś znajomego, który jest półdebilem, nie radził sobie w szkole itd. - wyślijcie go proszę do roboty jako pośrednik betonowego złota - idealnie się odnajdzie i będzie za swoje #!$%@? umysłowe kasować 2-3% wartości transakcji.
#nieruchomosci #mieszkanie #kredythipoteczny #bekazposrednikow #heheszki
@haha123: *tak że
Kiedyś jak szukaliśmy z różową mieszkania w Wawie, to jak byliśmy oglądać, to pośredniczka mówiła, że proszę się szybko decydować, bo jeszcze jedna Pani z Radomia specjalnie jedzie i ona jest zdecydowana, a jak się od razu zdecydujemy, to ona ją odwoła.
Powiedziałem, że potrzebujemy czasu na zastanowienie i niech sobie babka z Radomia tez obejrzy.