Aktywne Wpisy
KingaM +236
POLSKIE WESELA TO KWINTESENCJA POLACTWA
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
jonasz68 +11
Ludzie próbują nam wmówić że klasa wyższa to już te 7k netto i więcej, no wieć zróbmy zestawienie wydatków. Dwie osoby w big5 (bo tylko tam jest korpo i nie ma mentalności januszowskiej). Razem daje nam to 14k, osoby bez bogatych rodziców więc mieszkania nie dostały, dwójka dzieci.
Mieszkanie w miare nowe 70m2 - cena po wykończeniu na peryferyjnej dzielnicy załóżmy 15 000 za metr, przy wkładzie własnym 10% i kredycie na
Mieszkanie w miare nowe 70m2 - cena po wykończeniu na peryferyjnej dzielnicy załóżmy 15 000 za metr, przy wkładzie własnym 10% i kredycie na
Dostałem ostatnio od @Pantok (bardzo dziękuję) wraz z zamówionym Nikosem God's Night taką małą buteleczkę >>> Ferrari Essence Oud.
Czuję że to nie jest złożony zapach, ale po prostu bardzo mi się podoba. Ciągle go noszę.
Jedyne perfumy z oudem jakie kojarzę i mi się podobają (na koledze) to >>> Acqua Di Parma Oud & Spice. Te pewnie sobie kupię.
Nie chcę nie wiem jak złożonych perfum, nie chce też walących bardzo skórą, chciałbym coś przystępnego na start. Dodam że nie znoszę róży. Ale jak byłaby delikatnie jakoś subtelnie podana to może być. I nie chce ewidentnych smrodów, cena nie gra roli (w kwestii oud będę szedł w kilka odlewek po 5-10 ml), ale jak czytam że TF siedzi od 30 minut do 3h i kosztuje 10 za ml to ja dziękuję. Trwałość i projekcja ma być minimum średnia.
Podsumowując Mirasy - pomóżcie!
Chcesz złoty łańcuch a prosisz o poradę zakupu jakiegoś fajnego wyrobu z tombaku.
@Borelioza666: Z tego co zauważyłem, to europejskie marki najczęściej stosują syntetyczny oud o profilu przypalonego kremowego drewienka (wyobrażam sobie lekko nadwęglony gwajkowiec). Jest to całkiem przyjemny aromat, w przeciwieństwie do odpychającej nuty niemytego ciała z jakiejś Lattafy, ale też nie ma się co w nim doszukiwać jakichś wielkich smaczków, bo ich nie ma.
Monarch obok Lao Oud i tak najdłużej na mnie siedzą z całego domu Dymitrija.
Ale faktycznie coś moze być z Twoja skórą bo pamietam jak negowałes parametry Tauera LDDM a on na mnie super siedzi.
Tak jak pisal Krystek ASQ ma świetne kompozycje. Ja uwielbiam ich