Aktywne Wpisy
mrocznegacie +395
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
ale fajnie po tym alkoholu xd
morze by tak zacząć częściej pić
bo ogólnie to chłop ostatni raz jakoś w lipcu chyba
ale to było pojedyncze piwerko i raczej się nie naebau
a kiedy ostatni raz naebau jakoś konkretniej to nie pamięta nawet xdxddddd
ale raczej było to co najmniej kilkanaście miesięcy temu ale raczej kilkadziesiąt :^))))))))))
#gownowpis #oswiadczeniezdupy #takaprawda #sylwesterzwykopem #pijzwykopem #sylwester #a-----l #zabawa #alewesolo #kochamwas #tznniektorych #boogolnietonienawidzeludzizcalegosercaxd #chodtokowypamientniczek #bloglajfstajlowychodtoka
@Aldehyd_Glutarowy:
@Lenalee:
Obudziłam się rześka i wypoczęta, a Ty pewnie będziesz dziś zdychać po alkoholowym ̶u̶p̶o̶j̶e̶n̶i̶u̶ upodleniu jak każdy n0rmik ;>
a zdychać raczej nie bd literalnie raz w życiu miałem chyba tzw kaca xd
a w pozostałych (rzaaadkich) przypadkach budziłem się jak młody bóg (no albo at least po prostu normalnie jak gdyby nigdy nic)
a od jutra tzn od dzisiaj wraca do z̶d̶r̶o̶w̶e̶g̶o̶ mniej niezdrowego lajfstajlu i zamierza żywić się jedzeniem a nie gównem i nie wkładać do ust słodyczy tak jak kiedyś potrafił przez lata całe literalnie ᄽὁȍ ̪ őὀᄿᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
więc dzisiaj tzn wczoraj
Powodzenia w powrocie do mniej niezdrowego stylu życia, trzymam kciuki żeby się udało ʕ•ᴥ•ʔ Nie wkładaj do ust byle czego, mniej przetworzonego żarcia, a więcej pokarmu z wysoką gęstością
Po prostu pretekst dobry to był i okazja (w tym sensie że stał se a-----l otwarty na stole i mogłem se wziąć i wypić) więc pomyślałem że daaaaaawno tego nie robiłem i fajnie będzie chociaż na chwilę poczuć radość
@Lenalee:
@Lenalee: