@CzulyTomasz: jewszcze walić tą wysokośc, ale kurła w takie zimno??? To ja już wole sobie te skrypy z-----e pisać które uważam że nic nie dają przyszłości mojej firmie xD
@CzulyTomasz znajomy robi takie rzeczy, kiedyś w Polsce teraz w Kanadzie. Świetne pieniądze z tego są, ale robota podła. W Kanadzie to ich z helikopterow zrzucają na linie wysokiego napięcia bo nie da się tam dotrzeć lądem.
@ShooleR: @Marshall1337: to normalne, że on nie ma żadnego zabezpieczenia gdy przepina szelki? Przecież mógłby się poślizgnąć jak je rozpina (╥﹏╥) Czy w normalnych krajach działa to jakoś inaczej?
@Pojedynczy: moim okiem to w cywylizowanym kraju miałby dwie te liny, na czas przepinania zawsze miałby jedna jako backup. Jak miałem szkolenie z wysokościowka to tak gość pokazywał jak włazić na drabinę z zabezpieczeniem i też miał dwie liny.
@Pojedynczy: nawet w głupim parku linowym obowiązkowo masz dwie liny i zawsze jedna przypięta podczas przepinania. Ale na filmie jakiś kaskader z Chin, więc w BHP i rozsądek tam nie wierzę
@CzulyTomasz: przecież to musi być jakijś 3 świat, 2 liny spięte razem przez co facet nie ma asekuracji przy zmienianiu, bez kasku, buty to jakieś stare adidasy
@CzulyTomasz: myślę, że po poślizgnięciu nawet jakby go te liny przytrzymały to ni cholery nie pociągnąłby się po nich, żeby później wejść nad okrągłe druty
@ShooleR: myślę że nawet gdyby spadł to nikt mu tam nie pomoże, po prostu będzie wisiał jeśli to wytrzyma albo spadnie i tyle xd na jego miejsce jest 10 Ukraińców ( ͡°͜ʖ͡°)
#ciekawostki #praca #homeoffice ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To ja już wole sobie te skrypy z-----e pisać które uważam że nic nie dają przyszłości mojej firmie xD
Czy w normalnych krajach działa to jakoś inaczej?