Wpis z mikrobloga

Ciezko jest copowac w wieku 29 lat ze sie cos zmieni na lepsze. Lata mijaja i zmienia sie ale na gorsze. A i age pill to j----a prawda. Pewnie jestem tu jednym z najstarszych na tagu. Z kazdym rokiem robie sie coraz brzydszy glupszy i ogolnie niechec do jakiegokolwiek funkcjonowania jest ogromna. Nie wiem czemu ale zawsze te najgorsze i czarne mysli nachodza mnie pod koniec kazdego roku. W sumie moze to nie sa czarne mysli tylko realia no.
#blackpill #przegryw
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adam-carter: 29 lvl i cholera wie po co to ciągnąć, kasa jest, mieszkanie, samochód, wszystkie podstawowe potrzeby. Sylwetka, siła, docięcie, zdrowie jest. Można se osiągać i osiągać, ale po co komu, skoro sukcesy w samotności nie cieszą ()
  • Odpowiedz
Lubie twoje posty, ale widze pewna sprzecznosc. Z jednej strony piszesz, ze blackpill daje nam wiedze co i jak, zeby nie pajacowac i tryhardowac iles tam lat dla kobiet, bo gra moze byc nie warta swieczki, ale z drugiej strony wspominasz, ze mezczyzni kiepsko sobie radza z samotnoscia. Czy to nie ty twierdziles, ze dla faceta nawet toksyczny zwiazek jest lepszy niz brak zwiazku? Przypomnij mi.
  • Odpowiedz
@adam-carter: W kwietniu wbijam na 33lvl, mam dom, mieszkanie, oszczędności i samochód. Jestem w takim wieku że widzę jak dzieciaki starszych kuzynów wchodzą w dorosłość, studia i maja życie już teraz jakiego ja nie miałem przez ostatnie 17 lat kiedy poszedłem do szkoły średniej. Klucz ich sukcesu? Wysoki wzrost i estetyczna morda, cała reszta to cope. Życie bez dobrych genow to męka, cokolwiek byś osiągnął nic nie na znaczenia. Nie
  • Odpowiedz
@JudeMason: panie postaw sie w mej sytuacji. 29 lvl 5k kasy co miech biedak ktorego nie stac na zycie w tym kraju. Nadal mieszkam ze starymi. Nie mam perspektywy na nic lepszego. Ty chociaz masz dom oszczednosci i mieszkanie ja nawet tego nie mam. Ciesz sie ze chociaz masz te rzeczy bo wierz mi zr sa ludzie ktorzy nie maja nic. W kazdym badz razie wszystkiego najlepszego w nowym roku
  • Odpowiedz