Wpis z mikrobloga

Ciezko jest copowac w wieku 29 lat ze sie cos zmieni na lepsze. Lata mijaja i zmienia sie ale na gorsze. A i age pill to j----a prawda. Pewnie jestem tu jednym z najstarszych na tagu. Z kazdym rokiem robie sie coraz brzydszy glupszy i ogolnie niechec do jakiegokolwiek funkcjonowania jest ogromna. Nie wiem czemu ale zawsze te najgorsze i czarne mysli nachodza mnie pod koniec kazdego roku. W sumie moze to nie sa czarne mysli tylko realia no.
#blackpill #przegryw
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adam-carter: najwięcej samobójstw według statystyk przypada na styczeń( ͡° ͜ʖ ͡°) może i ja się zdecyduje podbić statystyki, życie to p--------y żart dla co poniektórych, nigdy nie było i nie jest sprawiedliwe
  • Odpowiedz
@wooster: w życiu nie mam zamiaru jechać na wojnę, nie znasz mojej sytuacji, chciałbym tylko spokojnie żyć, bez chorób z którymi muszę się codziennie mierzyć, i tak by mnie nie przyjęli do wojska, kat. D ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wooster: widzę, żę od dobrobytu odklejka ostro ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie każdy ma różowe życie, a niektórzy nie potrafią najzwyczajniej radzić sobie z problemami dnia codziennego przez wieczność
  • Odpowiedz
@wooster Raczej to tak nie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°) najpierw wypada pomóc sobie potem komuś, nawet przy zasadach RKO jest to żeby najpierw zadbać o swoje bezpieczeństwo( ͡° ͜ʖ ͡°), wątpie, że ktoś kto ma myśli samobójcze, najpewniej ciężką depresję będzie miał siłe żeby pomagać innym, to ta osoba potrzebuje pomocy
  • Odpowiedz
@adam-carter: Pffff. Ja mam 38. Jest tu jeszcze kilku takich. Ale po czterdziestce to już na pewno będę peklował julki. Zobaczycie. To znaczy nie zobaczycie, ale wam napiszę o tym.
  • Odpowiedz