Zaraz nowy rok, nowy ja czy coś tam. Tak czy siak warto mieć jakiś punkt odniesienia, żeby widzieć że nasz trening na siłowni daje jakieś efekty. Pomimo iż amatorsko trenuje w kierunku trójboju, fajnie też obserwować zmieniająca się w czasie sylwetkę. A zatem na zakończenie tego roku zostawiam zdjęcie poglądowe na luzie i z lekką napinką bo pozowaniem tego nie nazwę :D Światło naturalne, zdjęcie z rana po przebudzeniu, waga 79kg. #mikrokoksy #mirkokoksy #pokazforme
@VoiDancer: ile razy w tygodniu cwiczysz? Jaki plan? Serio jesz na oko czy trolujesz? Ja na oko jem i po dwoch miesiacach cwiczen nabralem 3kg (prawie wszystko to pewnie tluszcz) xD
@Boa_Wielbiciel: nie, operacja to imho ostateczność. Co do ćwiczeń to generalnie staram się co każdy trening wykonywać jedno z takich rehabilitacyjnych ćwiczeń (plus na barki ofc to co w planie) i rozgrzać rotatory przed wyciskaniami. Z rehabilitacyjnych to tak jak pisałem plus np barbell hold, h-rolls, lawn mower itp różne som. Co jakiś czas sobie zmieniam, szukam też nowych żeby się nie znudzić i eliminować możliwe słabe punkty. No i ten,
@VoiDancer: wow mega sylwetka. Ja jestem na... nazwijmy to redukcji. Spasłem się po ciężkim wypadku i po paru latach wziąłem się za siebie dokładnie miesiąc temu. Na ten moment udało mi się zgubić 8 kilo, a do końca następnego roku chce zejść, do 85 kg. Długa droga przede mną, ale przynajmniej mam motywację. Fajnie widzieć, jak inni o siebie dbają. To kolejna motywacja, żeby nie przerwać. Załóż tag i będzie można
@MPWKZB: zazwyczaj ćwiczyłem 3, od niedawna 4 razy w tygodniu. Aktualnie jestem pod okiem @bdm_bq. Micha tak jak pisałem, ja raczej mam problem z tyciem. Nigdy mnie nie ciągnęło do słodkiego, fast foodów itp. zawsze byłem chudy.
@100piwdlapiotsza: ja siłowo ćwiczę bardziej, od czasu do czasu coś wrzucę, ale osobny tag raczej nie ma sensu. 8kg to bardzo dobry wynik by zrzucić w miesiąc, ale dalej pewnie będzie trudniej - z drugiej strony nie ma się pewnie co aż tak spieszyć, za szybko też nie zdrowo i szkoda palić mięśnie. Ćwicz z głową, wytrwałości i powodzenia!
@VoiDancer: będąc manletem (173) to i tak nic nie daje. Manlet może pakować na silce, golić łeb na łyso, dziarać się i robić groźnie wyglądające miny, ale przy chadzie wzrostaku nadal będzie wyglądać jak dziecko.
@patrolss: pisałem, 173 @Boa_Wielbiciel: przykro :( jak trzeba to trzeba, powodzenia w takim razie, mam nadzieję że później rehabilitacja zrobi robotę. @rraaddeekk: z garniturem może być ciężko, chociaż już chwilę nie sprawdzałem... Koszule często daje do taliowania do krawcowej, jakoś idzie. Czasem niektóre nawet da się znaleźć pasujące na szmatach :D
@phoez: dzięki, mam już wizytę profilaktyczną umówiona na przyszły miesiąc. Wiem że z tym nie ma żartów. Część może będę wycinał (te widoczne blizny) albo laserem. Lekarz mówi że najlepiej by mnie było oskórować ( ͡°͜ʖ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
no ale czytajmy
@VoiDancer: ile wzrostu, jeśli można?
A sylwetka lux @VoiDancer
Ile wzrostu? Stawiam coś koło 174?
@Boa_Wielbiciel: przykro :( jak trzeba to trzeba, powodzenia w takim razie, mam nadzieję że później rehabilitacja zrobi robotę.
@rraaddeekk: z garniturem może być ciężko, chociaż już chwilę nie sprawdzałem... Koszule często daje do taliowania do krawcowej, jakoś idzie. Czasem niektóre nawet da się znaleźć pasujące na szmatach :D
Komentarz usunięty przez autora