Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Ale mnie nieciekawa sytuacja spotkała w markecie.

Jakiś czas temu odbyłem pierwsze segzy u #divyzwykopem (dlatego z anonimowych) u polecanej na garso kurtyzanie. Spotkanie było super, kobieta była typu sąsiadka i na prawdę po spotkaniu do dziś czuje się zajebiscie. Mimo wieloletniego uzależnienia od p---o (i skutków jak np. fobii) na spotkaniu dobrze się czułem. Wiadomo, strach był ogromny i czułem, że oprócz drgania głosu trzęsą mi się ręce, serce nawala itp. Powiedziałem o tym divie, żeby była wyrozumiała itp, bo ja pierwszy raz będę sam na sam z prawdziwą kobietą w intymnej sytuacji. Ona powiedziała, żebym się odprężył i kazała położyć się na brzuchu, po czym ona złapała mnie za barki zaczynając krótki masaż. Niesamowite, jak tego dawno uczucia odprężenia mi brakowało (w planach mam wybranie się na masaż balijski tym razem już bez erotyki). Co było dalej nie będę pisał, można się domyślić, podsumuje to tylko tym, że wyszedłem na miękkich nogach z uśmiechem od ucha do ucha i sporą pewnością siebie. :)

Przenieśmy się z powrotem do marketu. Wyżej opisane doświadczenie wydarzyło się 2 tygodnie temu. Poszedłem do marketu (Biedronka - ma to znaczenie) i ustawiłem się po zebraniu zakupów jak zawsze w kolejce do kas samoobsługowych. Wiecie kto był dwie pozycje przede mną? Ona mimo, że ubrana zwyczajnie, acz seksownie (przylegające jeansy, kurtka podkreślająca jej figurę) od razu przywołała do mnie wspomnienia z wcześniejszego spotkania.

Starałem się zachowywać neutralnie, ale gdy ona podeszła do kasy oraz rozejrzała się instynktownie w stronę wnętrza sklepu nawiązała że mną kontakt wzrokowy i chyba mnie poznała. Wtedy zaczęła schylać się po produkty z dna tego biedronkowego wózka wypinając kilkukrotnie w moją stronę swoją pupę w obcisłych spodniach xdd. Poczułem, że się robi ciaśniej między nogami. Dzięki Bogu miałem na sobie luźniejsze spodnie i dłuższą kurtkę, także raczej nikt nie widział mojego wzwodu, natomiast podczas płacenia i pakowania jeszcze kilka razy patrzyła się w moja stronę, ale wtedy już odwróciłem się bokiem, aby na nią nie patrzeć i przytemperować moje podniecenie, które z resztą po chwili wygasło.

No i tutaj dochodzę do meritum sprawy. Tak jak po pierwszych segzy z diva czułem się świetnie, tak teraz dopadł mnie dołek i mam mętlik w głowie. Boję się przyznać przed samym sobą, że chyba się zauroczyłem w kurtyzanie, a ona może świadoma tego (jeżeli zapamiętała tamtego 27 letniego wtedy jeszcze prawiczka) odwaliła ten teatrzyk, aby nagonić mnie na kolejne s-x randki. Czuję się jak g---o, tak samo jak w chwilę po orgazmie w wielutygodniowych ciągach od p---o... Jak sobie z tym poradzić? Wziąć się w garść i starać nawiązać się relacje, tudzież związek z normalną dziewczyną? Gdzie się takie poznaje? Tinder jest dla mnie za ciężki do przełamywania lodów i nawiązywania pierwszego kontaktu. Mam wąskie grono znajomych, raczej same męskie, a koleżanki z pracy (z którymi potrafię rozmawiać swobodnie) są dla mnie nieatrakcyjne, albo zajęte..

#przegryw #kiciochpytac #psychologia

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63adc01cf96c7de8338ae05a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

SuchyListonosz: ...@AnonimoweMirkoWyznania: Może też jestem s---------y. ale może Ty też jej się spodobałeś? :)
Ja na Twoim miejscu bym zadzwonił i spytał czy miałaby ochotę wyjść z Tobą na obiad/pizzę/kolację.
Jeżeli nie, to niestety.... wtedy najzdrowiej będzie się więcej z nią nie spotykać, bo się na amen zauroczysz... i będziesz za to płacił - a to już nie jest dobre
---

Zaakceptował: LeVentLeCri
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Typie spokojnie...
Dziewczynę to pewnie śmieszyło to jest twój pierwszy raz... Więc jak się spotkaliście w sklepie to sobie przypomniała i stwierdziła, że sobie jaja porobi z Cb. Zachowaj spokój, dziw** to kobieta jak każda inna tylko krocze ma robocze. Jak ci było dobrze to idź do niej ponownie, przestań szukać dziury w całym. Ile bierze?
  • Odpowiedz