Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 14
Ciekawe czy te dwie sprawy są jakoś ze sobą powiązane.

Ozdoba bardzo często wypowiadał się na temat tej sprawy.
Gdzieś czytałem, że podobno znali się z tą całą Blanką.
Ozdoba oczywiście popełnił s---------o.

Policja wlazła do zatoki to tego samego dnia spalił się jej dom.
W jednym jak i drugim przypadku administratorami grup na Facebooku były osoby przewijające się w sprawie.

To i tu jakaś dziwna zmowa milczenia i same układy/ukladziki.

Już pomijam detektywa celebryte.

https://www.wykop.pl/wpis/24344651/smierc-karoliny-kaczorowskiej-magdaleny-zuk-czy-iw/

#iwonawieczorek #magdazuk #ciekawostki
Caracas - Ciekawe czy te dwie sprawy są jakoś ze sobą powiązane.

Ozdoba bardzo częst...

źródło: comment_1672265644x35vPJc40MLRw5VrK8P6BC.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 22
Wpis z linku:

Śmierć Karoliny Kaczorowskiej, Magdaleny Żuk czy Iwony Wieczorek nigdy nie zostaną wyjaśnione. Dziewczyny wpadły w szpony podejrzanych środowisk. To niestety półświatek biznesmenów, polityków czy prawników bardzo często powiązanych z pracownikami organów ścigania czy wymiaru sprawiedliwości. Osoby te, prowadząc wspólne interesy, zbierają na siebie nawzajem również niewygodne dowody w postaci jakiś dokumentów, nagranych rozmów o nielegalnych transakcjach czy kompromitujących s-x taśmach. Dlatego gdy media podejmują niewygodny dla nich temat, wszyscy
  • Odpowiedz
@Caracas: Z tego co da się wywnioskować, MŻ, IW, i ta modelka na K to wszystko się kręciło wokół jakiś dziwnych tematów, hosstess/modelingu/ring girl/, jak dla mnie to porostu są takie układy jak była afera z ZK, i całym tym łysolem.
Możliwe że temat jest szeroki, a werbunki były różne, od świadomej zgody i chęci zarobienia kasy, przez oddanie długów po jawne szantaże jak to robił łysol.

Może tam się
  • Odpowiedz
  • 4
@przecietny_facet: Oczywiście Lepper nie miał nic z tą sprawą związanego to oczywiste. Po prostu stwierdzam, że te same osoby przewijają się dziwnym trafem przy śmierci tych 3 osób
  • Odpowiedz
@Caracas: Ej ale powiedzcie mi bo już jestem głupia. Akurat sprawy Magdy nie śledziłam kiedy to się działo, miałam swoje problemy życiowe. Jednakże nadrobiłam i ta sprawa faktycznie krzywo wyglada. W dodatku ten film gdzie Magda prosi tego swojego chłopaka żeby ją zabrał z tego Egiptu bo nie wróci żywa, p------a akcja. Nie miałam okazji tego słuchać na słuchawkach i analizować czy serio powiedziała ze ją zgwalcili czy nie. Słuchałam
  • Odpowiedz