Aktywne Wpisy
tojestmultikonto +70
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Operator_imadla +630
Miasto #plock daje 20 milionów na klub Wisła Płock i 100zlotych na ośrodki adopcyjne xD
Ozdoba bardzo często wypowiadał się na temat tej sprawy.
Gdzieś czytałem, że podobno znali się z tą całą Blanką.
Ozdoba oczywiście popełnił s---------o.
Policja wlazła do zatoki to tego samego dnia spalił się jej dom.
W jednym jak i drugim przypadku administratorami grup na Facebooku były osoby przewijające się w sprawie.
To i tu jakaś dziwna zmowa milczenia i same układy/ukladziki.
Już pomijam detektywa celebryte.
https://www.wykop.pl/wpis/24344651/smierc-karoliny-kaczorowskiej-magdaleny-zuk-czy-iw/
#iwonawieczorek #magdazuk #ciekawostki
Śmierć Karoliny Kaczorowskiej, Magdaleny Żuk czy Iwony Wieczorek nigdy nie zostaną wyjaśnione. Dziewczyny wpadły w szpony podejrzanych środowisk. To niestety półświatek biznesmenów, polityków czy prawników bardzo często powiązanych z pracownikami organów ścigania czy wymiaru sprawiedliwości. Osoby te, prowadząc wspólne interesy, zbierają na siebie nawzajem również niewygodne dowody w postaci jakiś dokumentów, nagranych rozmów o nielegalnych transakcjach czy kompromitujących s-x taśmach. Dlatego gdy media podejmują niewygodny dla nich temat, wszyscy
Możliwe że temat jest szeroki, a werbunki były różne, od świadomej zgody i chęci zarobienia kasy, przez oddanie długów po jawne szantaże jak to robił łysol.
Może tam się
Komentarz usunięty przez autora