Aktywne Wpisy

Dominias +17
#pcmasterrace #komputery #amd #nvidia
No to w końcu po 5 miesiącach od zakupu reszty podzespołów, dotarł ostatni element układanki i można zagrać w #kingdomcomedeliverance ( ͡º ͜ʖ͡º)
Na pokładzie między innymi:
- Gigabyte X870E AORUS ELITE
No to w końcu po 5 miesiącach od zakupu reszty podzespołów, dotarł ostatni element układanki i można zagrać w #kingdomcomedeliverance ( ͡º ͜ʖ͡º)
Na pokładzie między innymi:
- Gigabyte X870E AORUS ELITE
źródło: temp_file3148581286891521167
Pobierz
AzideHunter +119
Jeśli kojarzycie sprawę którą udało mi się nagłośnić, tą w której dziewczynka rzuca oraz znęca sie nad kotem, a matka ją nagrywa śmiejąc sie i wrzuca to na facebooka
no to ta matka, dalej nic nie rozumie i twierdzi, że wszyscy są źli bo zniszczyli córce dzieciństwo
z rzeczy które sie dowiedziałam prywatnie to fakt, że dziewczyna ma bardzo złą opinie w szkole i nie miał być to jej pierwszy wyskok
no to ta matka, dalej nic nie rozumie i twierdzi, że wszyscy są źli bo zniszczyli córce dzieciństwo
z rzeczy które sie dowiedziałam prywatnie to fakt, że dziewczyna ma bardzo złą opinie w szkole i nie miał być to jej pierwszy wyskok
źródło: 486161985_635884129241691_3074727436064059165_n
Pobierz

Typ z roboty na produkcji (cnc) zwolnił się i podobno przyjął się do pierwszej roboty programisty IT, ale wrócił szybko po 2 msc, bo go tam źle traktowali.
Nie wiem jak to rozumieć.
Jakoś ciężko w to uwierzyć, patrząc jak ciężko dostać się na juniora , a ten se dał spokój i po 2 msc wrócił na produkcję.
Nie wiem ile zarabia, ale ma umowę B2B, ja tu na początek mam 25 zl netto na godzinę to chyba nie tak źle jak na produkcję.
To myślę że on by miał te 30 zl.
Ale tak żeby szybko zrezygnować z roboty it na rzecz produkcji? xd
Może zmyśla, sami go w------i bo jednak trzeba w h-j umieć, a przed nami udaje że jest inaczej?
przyznał tylko to wiem od innego gościa
Więc jakby mu głupio?
W sumie hujoeo bo sam chciałbym się przebranżowić, ale ja g---o umiem a ten to taki gadatek że wydaje mi się że wszędzie by sobie poradził
Inna sprawa ze moze mial inne wyobrazenie o tej branzy, ludzie mysla ze tam sie placi za nic, gdzie jest kompletnie inaczej tylko ludzie z it lubia
Na likedin widzę ze jest otwarty na oferty pracy, jakby nadal szukał
Ale z języków widzę Python, to spoko język czy lepiej no Javę ogarnąć? xd