Wpis z mikrobloga

@AzideHunter: no i niestety, pewnie baba szuka kolejnego kotka, żeby "curka" była szczęśliwa.
Wrzucać już filmików nie będzie - oby dostali takiego kota, który będzie drapał do mięsa i uciekał.
Bo chyba nic się nie zrobi...
  • Odpowiedz
  • 25
Pato nie rozumie, ze zrobiło źle - zrobi jeszcze raz. D---------ć im 30k pln na poczet jakiegoś schroniska to może by zmądrzało tępe babsko
  • Odpowiedz
@AzideHunter: Mam trochę mieszane uczucia w tej sprawie, bo z jednej strony jestem wrażliwy na krzywdę zwierząt, ale z drugiej strony znam koty i wiem, że jeśli zabawa im się nie podoba, to wystawią pazurki i gówniara pożałuje. Nie wiem, czy cała ta afera to nie jakieś kolejne bambinistyczne zapalenie mózgu. Kot teraz siedzi w klatce w schronisku, a pewnie wcale tak źle nie miał.
  • Odpowiedz
@AzideHunter: Mam trochę mieszane uczucia w tej sprawie, bo z jednej strony jestem wrażliwy na krzywdę zwierząt, ale z drugiej strony znam koty i wiem, że jeśli zabawa im się nie podoba, to wystawią pazurki i gówniara pożałuje. Nie wiem, czy cała ta afera to nie jakieś kolejne bambinistyczne zapalenie mózgu. Kot teraz siedzi w klatce w schronisku, a pewnie wcale tak źle nie miał.

@EnzoMolinari: wy to ruskie
  • Odpowiedz
@AzideHunter: Lepszy psychiatryk to jest na głównej w znalezisku na ten temat te przyglupie wykopki jeszcze są w stanie bronić tej matki xD bo dzieciaka to nie ma co winic 3 latek malo jeszcze rozumie
  • Odpowiedz
@AzideHunter: Jak ktoś za dzieciaka nie jest nauczony szacunku do zwierząt to i ludzi będzie traktował jak g---o gdy dorośnie. Takie są fakty. Dobrze że służby zareagowały, ale matka ewidentnie nie wyciągnęła wniosków. Zastąpi jednego kota drugim, a córka wyrośnie na wariatkę z deficytem empatii.
  • Odpowiedz