Aktywne Wpisy
Co ta dzisiejsza młodzież ma w głowie to ja nawet nie.
Mama mi właśnie powiedziała, że siostra cioteczna +/- 16 lvl z w miarę dobrego domu bo wujek inżynier wysokich napięć, a ciocia pielęgniarka uciekła z domu i znaleźli ją dopiero po dwóch dniach u koleżanki. Dlaczego uciekła? Bo wujek nie pozwolił jej się zapisać na poledance xD
Poledance w sensie taniec na rurze. Wujek stwierdził, że nie będzie ona kręciła dupą
Mama mi właśnie powiedziała, że siostra cioteczna +/- 16 lvl z w miarę dobrego domu bo wujek inżynier wysokich napięć, a ciocia pielęgniarka uciekła z domu i znaleźli ją dopiero po dwóch dniach u koleżanki. Dlaczego uciekła? Bo wujek nie pozwolił jej się zapisać na poledance xD
Poledance w sensie taniec na rurze. Wujek stwierdził, że nie będzie ona kręciła dupą
Roszp +297
Ale co to za niedopatrzenie, że buduje się autostradę z podstawek, a główny kabel zasilający jakby nigdy nic leży sobie na dywanie? Przecież tam się tak musi pole elektromagnetyczne odkształcić, że można sobie uszy połamać. Nie ryzykowałbym słuchania na tym muzyki.
#tonskladowy - największe absurdy #audiovoodoo
#tonskladowy - największe absurdy #audiovoodoo
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#blackpill #zwiazki #tinder #logikarozowychpaskow #tfwnogf #badoo @localwitch
@valvata: Materialistyczne blachary wołają o szacunek traktując facetów jak źródło zasobów które mogą im dać nowe nie znałem hahaha
Zawsze babiszony prawdę w twarz uważają za atak, taki syndrom wyparcia prawdy/swojej winy.
Nie ma cię hahaha
Hahaha.
@valvata: Mam wrażenie, że nawet jak odpowiem "Tak" to zaraz dodasz moczenie się w łóżku notoryczne. Więc odpowiem na post, do którego się odniosłem:
- odpowiedni wzrost - kłamstwo, sam ostatnio staram się wyrwać 150 cm, bo jestem ciekaw tych 30 cm różnicy, ale widocznie to ja nie mam odpowiedniego wzrostu
- odpowiednia
@valvata: Używasz niekonkretnych słów "niezbyt albo nawet trochę" i oczekujesz konkretnej odpowiedzi.
Co ma mieć? Bliznę od szpadla na pół ryja? Spoko.
Zniszczona cera przez nadmierny makijaż? Nie dbała o cerę. U mnie nie.
Wąsy? Spoko.
40 kolczyków? Nie. Ale wystarczy, że wyjmie, proste.
Monobrew? Spoko.
Tatuaż na całe ryjo? Nie.
Możemy teraz podyskutować o
@valvata: Używasz niekonkretnych słów "niezbyt albo nawet trochę" i oczekujesz konkretnej odpowiedzi.
Chodziło mi o to bardziej, że urodziła się już taka - nie zbyt ładna czy brzydka. Nie wiem, za duży nos, uszy - coś co nie jest takie łatwe lub co jest niemożliwe do naprawienia i nawet nie chodzi o patologie, które w jakiś sposób ograniczają jej funkcjonowanie na co dzień. Po prostu psują wygląd. Ewentualnie trądzik lub
@valvata: I widzisz. Mężczyznom to nie przeszkadza. Mężczyznom przeszkadza waga, bo to jest najbardziej widoczny i najpopularniejszy efekt zaniedbania. Cała reszta - lajtowo, jak pisałem wyżej.
Za to kobietom przeszkadzają cechy mężczyzny, na które nie ma wpływu: mały penis, niski wzrost, wygląd, gęstość włosów. Tylko na podstawie tego można udowodnić, że od mężczyzn więcej się wymaga.
Chyba że powie im to samo ktoś kogo lubią/podoba im się albo inna baba Tak to u nich funkcjonuje
Zróbmy zakład. Ja i wy wrzucamy tutaj swoje zdjęcie z propozycją spotkania na kawę. Zobaczymy kto uzyska więcej zaproszeń? Kto będzie mieć większe zainteresowanie?
bo wy nie musicie nikomu nigdy nic udowadniać, co nie? XD wystarczy, że się poklepiecie po pleckach wzajemnie przyznając rację