Aktywne Wpisy

dzony77 +506
Zawsze mam rozkmine czemu Voldemort tak c-----o ukrył horkruksy. Niby taki największy czarodziej, a zwykły debil. Wystarczy węża wysłać do Australii, a resztę horkruksów utopić w Oceanie i jakby nasz wybraniec je znalazł? Otóż c---a by znalazł xD Ale niee, lepiej 3 z 7 schować w szkole magii xDD No super plan Tom
#harrypotter
#harrypotter

PIAN--A_A--KTYWNA +467
źródło: temp_file5306875112373733505
Pobierz

Nie mogą podać np. 5k z myślą o specjaliście, jak przyjdzie ktoś świeżo po studiach i jedyne co zna to formułki z książek i będzie płacz, że w ogłoszeniu było 5k, a jemu na start dają tylko 3.
Oszukujo.
Babka ma trochę racji, wysyła się CV i pracodawca stwierdza czy właściwie jest zainteresowany daną osobą, jak w danym fachu można pochwalić się portfolio to jeszcze lepiej.
@Cadore: zawsze można podać widełki płacowe
ja bez odpowiedzi o stawke nie wysyłam CV, szkoda mojego i rekrutera czasu :)
Zatrudnij się w jakieś rekrutacji i tam Ci wyrłumaczą dlaczego takie ważne jest znalezienie frajera który wierzy w takie bzdury i będzie przez następne 10 z---------ł w milczeniu przekonany że jest najlepszym i najdroższym pracownikiem
Nie podawanie tych dwóch kwot to bezsens i strata czasu obu stron.
@Cadore: A jak w sklepie robisz zakupy to wyceniasz je na podstawie czy Ci smakuje?
@Cadore: to nie trać i pracuj sam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chociaz nie wiem co to za dziwna analogia, ktora sugerowała by, ze pracodawca powinien dać pracownikowi co łaska po przepracowanym miesiącu, wg swojej i tylko swojej interpretacji
A co do szukania to zalezy tez jaka firma, bo koszt szukania to czasami ledwo wierzchołek kosztów, potem jest wdrożenie i ogólnie nabieranie doświadczenia w swoich aktualnych obowiązkach - wiec imho to trochę taki mit, ze lepiej wyłożyć na szukanie. No chyba, ze mowa o pracowniku ktory nie wymaga kwalifikacji, ale wtedy to 30k nie kosztuje =]
Nie ważne czy to IT czy praca sezonowa w księgarni, ludzi powinno się szanować. Dla mnie pracodawca to zawsze ktoś z kim robię jakiś interes. Ja oferuje swoją pracę