Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +13
Wiecie co mnie fascynuje? Siedzę sobie na grupie tinderowej typu ostrzeganie przed facetami i ja naprawdę nie rozumiem czemu faceci zamiast celować w kobiety które chcą seksu to obiecują związki kobietom które chcą stałej relacji a później po seksie je olewają.
Dosłownie masa postów "nawet poznał mnie z rodzicami , jak dostał czego chciał to zniknął" no nie rozumiem po prostu. Tyle czasu spędzonego, rozmowa z rodzicami itp tylko po to by
Dosłownie masa postów "nawet poznał mnie z rodzicami , jak dostał czego chciał to zniknął" no nie rozumiem po prostu. Tyle czasu spędzonego, rozmowa z rodzicami itp tylko po to by
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zakazywanie chodzenia z dziewczyną w wieku nastoletnim, nie wspominając o imprezach, chodzeniach do klubów. Po latach pretensje, że syn jest samotny i jest egoistą niedzwiecznikiem co nie chce dać starzejącym się rodzicom wnuków.
Kazanie być grzecznym ułozonym, a potem po latach pretensje, że syn jest nieprzebojowy, wycofany, nieambitny
Wychowywanie w krytyce konsumpcyjnego stylu życia, a potem pikachu face, że synowi nic się nie chce i woli mieć pracę by po niej pykać w kompa.
Wypominanie mała liczbę znajomych i nie chcęć do poznawania nowych jeśli po latach wszystko jest pojatnane a czas na socjalizację był wtedy kiedy trzeba yło pozwolić np w wieku 18 lat pójść np do klubu.
Tego jest więcej, ale czytam wpisy i mam empirycznie własne w tym doświadczenie. Oczywiście jak niektórzy zauważają jak jest się dorosłym to trzeba się samemu ogarnąć i umieć zerwać więzi, ale jak facet się otzrąśnie i ustatkuje to już będzie na tyle stary, by tylko siedzieć w domu. Tak wygląda "przyzwoite wychowanie". Przegrana młodość, a potem jechanie na minimum potrzeb
#przegryw #blackpill ( ten drugi tag dla zasięgu)
Chcą świetego spokoju, ale jak w ich pracy ludzie w podobnym wieku zaczynaja mówić o wnukach to sami maja pretensje czemu nie są jeszcze dziadkami..
Pytanie tylko czy ktoś chce taką przeruchaną babe?
Nie lepiej iść na #divyzwykopem ?
Daje do myślenia
To wam musieli tego zakazywać? mnie po prostu nikt nigdy nie lubił
jno #!$%@? nigdy wiecej juz nie przyszly
@CyberM4niak: dziękuję za potwierdzenie mojej tezy na własnym przykładzie.
@dondonu: Nie warto pisać o takich rzeczach. Bywalcy tagu mają na to tylko jedną odpowiedź: "cope". Nie uznają istnienia mentalceli. Wąskie horyzonty zamykają ich w pewnych
Za mało twardej ręki ojca, którego rola w rodzinie jest zbyt mała.- rozwijam
- Matki za bardzo wychowują synów na pantoflarzy, oraz próbują spełnić swoje nieudane ambicje- żeby był najlepszy w szkole ze wszystkiego, grzeczny i niekonfliktowy- taki beciak pantoflarz i nudziarz rośnie.
- Ojciec
@Domiman: powiem ci że faceci też mają ten zegar oczywiście dużo wolniejszy niż u kobiet, ale sam po sobie widzę, że jak mam ten 25lvl to już tak bardzo nie ciągnie mnie do dup jak gdy miałem te 18, to znaczy oczekuję czegoś więcej niż roochania. Myślę że jeszcze z 5 lat i będę już starym beciakiem XD
@Mezomorfix: A weź z tą herezją XD To już lepiej łap laski z daddy issues albo pókis błody znajdx sobie sugar mom sponsorkę XD