Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +14
Wiecie co mnie fascynuje? Siedzę sobie na grupie tinderowej typu ostrzeganie przed facetami i ja naprawdę nie rozumiem czemu faceci zamiast celować w kobiety które chcą seksu to obiecują związki kobietom które chcą stałej relacji a później po seksie je olewają.
Dosłownie masa postów "nawet poznał mnie z rodzicami , jak dostał czego chciał to zniknął" no nie rozumiem po prostu. Tyle czasu spędzonego, rozmowa z rodzicami itp tylko po to by
Dosłownie masa postów "nawet poznał mnie z rodzicami , jak dostał czego chciał to zniknął" no nie rozumiem po prostu. Tyle czasu spędzonego, rozmowa z rodzicami itp tylko po to by
aldi7x +396
Zakazywanie chodzenia z dziewczyną w wieku nastoletnim, nie wspominając o imprezach, chodzeniach do klubów. Po latach pretensje, że syn jest samotny i jest egoistą niedzwiecznikiem co nie chce dać starzejącym się rodzicom wnuków.
Kazanie być grzecznym ułozonym, a potem po latach pretensje, że syn jest nieprzebojowy, wycofany, nieambitny
Wychowywanie w krytyce konsumpcyjnego stylu życia, a potem pikachu face, że synowi nic się nie chce i woli mieć pracę by po niej pykać w kompa.
Wypominanie mała liczbę znajomych i nie chcęć do poznawania nowych jeśli po latach wszystko jest pojatnane a czas na socjalizację był wtedy kiedy trzeba yło pozwolić np w wieku 18 lat pójść np do klubu.
Tego jest więcej, ale czytam wpisy i mam empirycznie własne w tym doświadczenie. Oczywiście jak niektórzy zauważają jak jest się dorosłym to trzeba się samemu ogarnąć i umieć zerwać więzi, ale jak facet się otzrąśnie i ustatkuje to już będzie na tyle stary, by tylko siedzieć w domu. Tak wygląda "przyzwoite wychowanie". Przegrana młodość, a potem jechanie na minimum potrzeb
#przegryw #blackpill ( ten drugi tag dla zasięgu)
@dondonu:
Komentarz usunięty przez autora
@slabart12: To jest też wazny czynnik, ale jedyne co ci odpowiedzą, ze cope, bo jak amsz geny to julki nawet do kamienicy się ustawią z rodziną mirka o poglądach ajatollahów
Największe błędy rodziców: spłodzenie dzieci ze słabymi genami.
@dondonu: Coś takiego można robić w każdym wieku, ale jak wrzucasz wszystkie kobiety do jednego wora, to w sumie lepiej, żebyś był
@choochoomotherfucker: Bo poznałem redpill i ruch MGTOW, który mi powiedział naprawdę wiele prawdy, że nie warto się w to bawic, wczesniej człowiek mial klapki na oczach