Wpis z mikrobloga

Nawet Sokół nie przekona mnie do ViaPlay ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale widzę że wielu z Was chętnie wyrzuciłaby duże pieniądze za 720p i przycinanie w transmisjach ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dziecinnie łatwo na Was wpłynąć i zmienić twarde poglądy.

Chyba że faktycznie cofamy się w rozwoju i oferta Viaplay jest już dla nas normą.
#f1 #viaplay
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ale widzę że wielu z Was chętnie wyrzuciłaby duże pieniądze za 720p i przycinanie w transmisjach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Selina: To że restreamowali mecze z strimsów nie znaczy że wszystko jest 720p( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Selina: A co maja zrobić kibice którzy chcą legalnie oglądać? F1 ewentualnie można kupić u źródła ale nie jest tanio. Kibice np angielskiej piłki alternatywy nie maja i misza oglądać ta kupę jakościowa
  • Odpowiedz
@utede: F1tv wychodzi taniej niż viaplay. Do tego lepsza jakość i archiwum wszystkich wyścigów. No chyba że kogoś jeszcze interesują inne sporty to może viaplay lepsze.
  • Odpowiedz
Niektórzy dostają za darmo przy przedłużeniu umowy w c+ np.więc ja nie narzekam ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Selina: niektórzy dla samego Sokoła to by nawet transmisje w 144p kupili.

Jezeli ktoś nie ogląda innych sportów to F1tv jest nawet lepsza opcją. Cena, jakoś, dużo dodatków jak live timing, kamera onboard z każdego samochodu, nawet tych rezerwowych w piątki, nieocenzurowane team radio w czasie rzeczywistym, możliwość używania nawet na 6 urządzeniach. Dodatkowo dostęp do archiwalnych wyścigów sprzed wielu lat. Transmisje serii juniorskich F2, F3, PSC, chociaż one akurat
  • Odpowiedz
@borsiu: Tez dopiero w sierpniu mam przedłużenie i póki co dobrałem viashit za 19zl. Jak mi nie zrabatuja za darmo pakietu to się z nimi pożegnam. Łaski nie robią skoro potracili tyle praw
  • Odpowiedz