Aktywne Wpisy

Vulnus +22
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy

Ale widzę że wielu z Was chętnie wyrzuciłaby duże pieniądze za 720p i przycinanie w transmisjach ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dziecinnie łatwo na Was wpłynąć i zmienić twarde poglądy.
Chyba że faktycznie cofamy się w rozwoju i oferta Viaplay jest już dla nas normą.
#f1 #viaplay
@Selina: To że restreamowali mecze z strimsów nie znaczy że wszystko jest 720p( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jezeli ktoś nie ogląda innych sportów to F1tv jest nawet lepsza opcją. Cena, jakoś, dużo dodatków jak live timing, kamera onboard z każdego samochodu, nawet tych rezerwowych w piątki, nieocenzurowane team radio w czasie rzeczywistym, możliwość używania nawet na 6 urządzeniach. Dodatkowo dostęp do archiwalnych wyścigów sprzed wielu lat. Transmisje serii juniorskich F2, F3, PSC, chociaż one akurat
@BaalZebul: Przed rozpoczęciem sezonu dawali zwykle kod na 25% zniżki przy zakupie na rok.
@BaalZebul: Nie, do tego musisz wykupić "Pro", w "Access" nie ma możliwości oglądania wyścigów na żywo.