Aktywne Wpisy

PoItergeist +560
Hej, nie wiem ile o tej porze jest aktywnych osób na tagu. Bylibyście zainteresowani kompilacją wszystkich
filmów z walki o Biełograd w jeden dłuższy filmik? Myślę nad zrobieniem czegoś takiego jeszcze dziś bo wiem, że nie wszyscy potrafią szukać takich materiałów. Tylko nie wiem jakie będzie zainteresowanie.
#ukraina #rosja #wojna
filmów z walki o Biełograd w jeden dłuższy filmik? Myślę nad zrobieniem czegoś takiego jeszcze dziś bo wiem, że nie wszyscy potrafią szukać takich materiałów. Tylko nie wiem jakie będzie zainteresowanie.
#ukraina #rosja #wojna

bylembordo +13
Łaska wykopu to naprawde na pstrym koniu jezdzi - przed wojna krolowal na tagu #ukraina wpis z gabka i 40 milionami bakterii oraz wpis o tym jak sasha koloru czerwonego nie podumal. Po wybuchu wojny ukrainoentuzjazm i kazda, doslownie kazda proba odrebnego zdania byla od raza kwitowana „ruska onuca”. Teraz wahadelko zaczyna sie znowu wychylac w przeciwnym kierunku. Umiaru!!!
#przemyslenia #wojna
#przemyslenia #wojna

Wiem to, bo mam tak w Renault ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #motoryzacja #renault
"Tu pars en Renault, tu reviens en vélo"
Zostawiam do przetłumaczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale za to mam Iveco, którym też nie można jeździć daleko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja prawdę mówiąc nie wiem, czy drugi raz bym Lagunę kupił z tych roczników. #!$%@?ą pewne elementy, które niepotrzebnie Francuzi skomplikowali. Na przykład płynna uszczelka pokrywy zaworów trzymająca wałki, koło pasowe na wale,
Wiem ale to jednak 25-letni samochód. I sama ta skrzynia VW nie jest najlepsza. Ale za auto dałem 200€, dzieciaki i pies już mocno w środku wykończyli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Lagunę miałem 1.8 16v i poza tym, że z automatem to był muł to jednak