Wpis z mikrobloga

@nomoreregrets: Brainpain r------ł tym kawałkiem po całości. Aż nie chcę wyobrażać sobie, co by się działo, gdybym tam był pośród tego tłumu! :D czysta ekstaza, euforia i eargasm! ;D jakbys przypadkiem się dowiedział cóż to za kawałek, to wołaj :-)
  • Odpowiedz
@WenerycznaPrzygoda: W sumie ostatnio zaniedbałem ostro darkstep na rzecz minimali z którymi mam gorący romans, będę musiał pościągać trochę setów, a nóż może tam będzie ten numer. Wtedy obowiązkowo wstawiam na mikro. :) A ten filmik pobierę sę w HD na dysk.
  • Odpowiedz
@WenerycznaPrzygoda: Wszelkie ambientalne minimale i pochodne (Bvdub,Burial) i techniawki (zbieram kolekcję CLR podcast i ściągam na potęge Tresorowe sety z lat 90), ostatnio coraz bardziej odchodzę od gabberu i wszelkich dramów. Nowy gabber jest c--j warty, a od dawna w dnb coraz ciężej znaleźć mi coś co by konkretnie wpadło w ucho. Skupiam się już tylko na crossbredzie w tej gałęzi. Po kilkunastu latach bycia fanatykiem cięższej muzy schodzę na
  • Odpowiedz
Takiż odskok... Burial jak najbardziej na plus, bo podchodzi pod post-dubstep i future garage... ambient osobiście ostatnio mnie nie przekonuje, potrzebuję mocniejszej stymulacji, ale do pofazowania przy piwku lub blancie jak najbardziej, bo gwarantuje mega chilla. Tak jak mówisz, w gabberze nawet nie ma co kopać, a większość nowych kawałków dnb, to odgrzewane kotlety. Trzeba się zdrowo naszukać, by znaleźć jakąś perełkę :-)

A może być i flaszka! Ale 0,5l to chyba
  • Odpowiedz