Aktywne Wpisy

CalibraTeam +2

Mirek224 +56
#seriale #rodzinazastepcza
Gabriela Kownacka nie żyje już 15 lat, jak ten czas pędzi jak szalony. Dziwnie się oglądało Rodzinę Zastępczą już bez niej.
Gabriela Kownacka nie żyje już 15 lat, jak ten czas pędzi jak szalony. Dziwnie się oglądało Rodzinę Zastępczą już bez niej.
źródło: image
Pobierz

@Mistrszzz: Oczywiście że się da. Samotna madkę. Emerytkę. 120+. Któ mówi, że się nie da?
- znajomych
- wiekszosc dziewczyne
- realizuja sie w zyciu
Wiec mozesz sobie pisac co ci sie podoba, ja mam po swojej stronie fakty, a nie urojenia ;) I nie, ci, ktorzy maja laski, nie sa one madkami
Po prostu na wykopie sa tez młodzi chłopcy, któzy mogliby w twe baśnie uwierzyć. Po to je prostuję.
Jak grochem o sciane:
- nigdzien ie napisalem o zwiazku modelki z przecietniakiem, a o posiadaniu zwyklej szarej myszki
- napisalem, ze fakty sa po mojej stronie. Postawy logiki i dowodzenia - wychodzisz z zalozenia, ze wszyscy ktorzy sa genetycznie nie-normikami nie znajda laski, albo jak znajda to "madke z bachorem". No to obalenie takiej tezy
@Mistrszzz: Zmień na "szarej walenicy" i się zgodzę.
@Ark00: hihi, historia zupełnie jak mój kumpel 180cm z twarzy maksymalnie 5/10, trzy razy dał się nabrać na ten sam numer.