Wpis z mikrobloga

• 30
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@7160: no mowie - zyj sobie w swojej bance - mnie Twoje podejscie naprawde nie rusza :P znam osobiscie ludzi, ktorzy wg tagu przegryw powinni byc przekresleni do konca zycia, a maja:
- znajomych
- wiekszosc dziewczyne
- realizuja sie w zyciu

Wiec mozesz sobie pisac co ci sie podoba, ja mam po swojej stronie fakty, a nie urojenia ;) I nie, ci, ktorzy maja laski, nie sa one madkami
  • Odpowiedz
@Mistrszzz: @Mistrszzz: Czy ja tobie bronie żyć w krainie fantazji? Wierz w baśnie, że biedny murarz może się ożenić ze Scarlet Johanson, byle tylko paznokcie miał czyste i łóżko słał. Nikt ci nie broni.

Po prostu na wykopie sa tez młodzi chłopcy, któzy mogliby w twe baśnie uwierzyć. Po to je prostuję.
  • Odpowiedz
@7160: naucz sie czytac ze zrozumieniem zanim zaczniesz probowac prostowac posty innych osob :P

Jak grochem o sciane:
- nigdzien ie napisalem o zwiazku modelki z przecietniakiem, a o posiadaniu zwyklej szarej myszki
- napisalem, ze fakty sa po mojej stronie. Postawy logiki i dowodzenia - wychodzisz z zalozenia, ze wszyscy ktorzy sa genetycznie nie-normikami nie znajda laski, albo jak znajda to "madke z bachorem". No to obalenie takiej tezy
  • Odpowiedz