Wpis z mikrobloga

@MrPawlo112: No to nie najlepiej o niej świadczy xd

Ale gdybyś nie wiedział o co chodzi, to tłumaczę: on twierdzi, że prawidłowo skonstruowany test ma równomierny rozkład wypowiedzi, uznaje to jako fakt, ale niczym nie argumentuje i nie podpiera żadnym źródłem. Ot - jemu się tak wydajje, że tak powinno być, więc na tej podstawie wyciąga dalsze wnioski.
on twierdzi, że prawidłowo skonstruowany test ma równomierny rozkład wypowiedzi, uznaje to jako fakt, ale niczym nie argumentuje i nie podpiera żadnym źródłem. Ot - jemu się tak wydajje, że tak powinno być, więc na tej podstawie wyciąga dalsze wnioski.

@aegispolis: No bo tak powinno być, bo potem trafisz na takiego debila jak tam wyżej w komentarzach, nasra tylko odpowiedzi A/B jako poprawne i uczeń się zastanawia "kurde, chyba niemożliwe aby
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@MrPawlo112:

i potem zaznacza na opak bo jest zwyczajnie zmieszany

Wiadomo jak masz odpowiedź na pytanie "2+2=" i akurat 3 poprzednie odpowiedzi to były A, to teraz nawet jeśli pod odpowiedzią A masz 4, trzeba zaznaczyć coś innego bo masz dałna.
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@MrPawlo112: choćby po to byś był w ogóle w stanie dostrzec, do czego ta edukacja się przydaje i jak można ją wykorzystać. No ale wiadomo - nie na siłę. Twoje prawo nie wiedzieć nic o świecie :p

Jak uczeń jest debilem i próbuje wykminiac odpowiedzi według rozkładu mimo że nigdzie nie było napisane że do jakiegoś mają przystawać, no to nie powinien zaliczyć egzaminu i tyle. Nie każdy musi.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Jaklam_: e tam. Marny trolling. Najlepiej jak są odpowiedzi od A do G a całość układa się w motyw muzyczny all star ( ͡°͡° ͜ʖ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°͡°)
Wiadomo jak masz odpowiedź na pytanie "2+2=" i akurat 3 poprzednie odpowiedzi to były A, to teraz nawet jeśli pod odpowiedzią A masz 4, trzeba zaznaczyć coś innego bo masz dałna.

@tellet: Nie ma to jak ironizować, powiedzmy że kompletnie się nie uczyłem, za trudne albo mi się nie chciało, przy prawidłowo ułożonym teście zaznaczająć same odpowiedzi A powinienem uzyskać te 20-30%. Teraz są tak robione testy że bardzo trudno je
choćby po to byś był w ogóle w stanie dostrzec, do czego ta edukacja się przydaje i jak można ją wykorzystać

@aegispolis: Budowa pantofelka, biorę po 200 i słucham państwa, z matematyki - całki oznaczone, jestem kierowcą zawodowym na przykład, albo kucharzem w drogiej restauracji, słucham. Powymieniaj więcej przedmiotów to Ci wymienie jak bardzo szkoła traktuje umysły uczniów jako śmietnik.
powinienem uzyskać te 20-30%.

@MrPawlo112: "powinieneś", to oberwać szmatę i dostać poprawkę na którą się nauczysz. Niby wykopki takie światłe, oczytane i "honorowe" ale jak można przeturlać się przez cokolwiek jak olewus, to pierwsi do koryta xD
A się z "chytrej baby" nabijali xD
Twoje prawo nie wiedzieć nic o świecie

@aegispolis: Myli kompletny debilizm z wiedzą praktyczną która może się przydać, dlaczego w szkole nie ma nic o podatkach i potem ludzie w sondach ulicznych wolą zarabiać brutto zamiast netto ? Przykładów mogę mnożyć, ale za to gdzie Hiszpania czy Turcja to wiem, ale co mi po tym że wiem ? Nic
"powinieneś", to oberwać szmatę i dostać poprawkę na którą się nauczysz. Niby wykopki takie światłe, oczytane i "honorowe" ale jak można przeturlać się przez cokolwiek jak olewus, to pierwsi do koryta

@tellet: Co to za fikoł ?