Aktywne Wpisy
tojestmultikonto +98
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
tenebrarum +2
Kolejny wpis spod szyldu #modelarskarzeznia
Tym razem Mig 15 od Eduarda w skali 1:72. Nigdy nie jest tak dobrze, żeby niebyło lepiej...ale i tak cieszy, bo pierwszy odrzutowiec, samolot zza wschodniej granicy i pierwszy model malowany metalizerem. Następnym razem wyjdzie lepiej...może( ͡° ͜ʖ ͡°) Kalki nie do końca siadły, bo się niestety śpieszyłem.
Wesołych Świąt!
#modelarstwo #lotnictwo #zainteresowania
Sam parę miesięcy tez robiłem ten sam chyba model, tylko w nieco innej wersji malowania :)
https://www.wykop.pl/wpis/67013565/troche-lepsze-zdjecia-i-troche-innych-ujec-miga-ju/
Komentarz usunięty przez autora
chipping robiłeś na lakier do włosów?
@Ordynat_Michorowski dziękuję. Kojarzę ten wpis.
@33trzeci dziękuję bardzo. Usłyszeć to od takiego fachowca to jest naprawdę budujące. Tak + gąbeczka
Ehh, nie czaję wypoku... Usunąłem duplikat i skasowało oba posty.
Super odpryski i rdza Miras, zainspirowałeś mnie do podzielenia się moim ulepem. :)
@Arxr a już myślałem że mi naubliżałeś, ale sumienie ruszyło i skasowałeś:)