Wpis z mikrobloga

Nigdy tego nie zrozumiem, dlaczego ktoś robi takie burgery. Normalny burger - 200g brioszka, dwa smashe po 80g, cheedar i możesz to złapać w rękę i jeść. Nawet ten drwal w maku jest tak skomponowany, że te składniki mają jakieś proporcje i można to śmiało konsumować. A te wszystkie knajpy u nas? XD Zrobią ci jakąś wieżę żarcia, że chyba trzeba użyć obrzynarki jak turas, który obcina mięso w kebabie i jeszcze wpierdzielą ci 10 wykałaczek, żeby się nie rozleciało. KURŁA, KWIIII CO TY MOSZ 8 LAT, TAKIM NIE ZAPCHASZ KAŁDUNA, MASZ TUTAJ PÓŁ BOCHENKA CHLEBA, KILO MIĘSA I ŻRYJ Czemu nie można zjeść 2 - 3 normalnych burgerów, tylko takie gówno? Czemu u nas celem jedzenia, jest tylko napchanie bebecha do pełna, nie ważne jakie składniki, ma być DUŻO. Jak jest DUŻO, MONSTRUALNIE DUŻO, to danie ma od razu +100 w oczach Polaka.

#bekazpodludzi #gotowanie #gotujzwykopem
kezioezio - Nigdy tego nie zrozumiem, dlaczego ktoś robi takie burgery. Normalny burg...

źródło: comment_1671613517G1pcHtn6UkxUucafxqqG7c.jpg

Pobierz
  • 79
@kezioezio: ja miedzy innymi dlatego omijam burgerownie, nie da sie tego jesc, a jak mam po kolei zjadac skladniki to juz w ogole bez sensu sie robi. Ma byc tak zeby jednym gryzem wszystkie warstwy ugryzc.