Aktywne Wpisy
krzysztof48 +81
#paragonygrozy #napiwek #krakow Nie mój, ten kradziony ale tak się zastanawiałem w domu czemu dużo więcej zapłaciłem w tym lokalu. Miłego drogiego wypoczynku
źródło: temp_file570599887942943474
Pobierz
Sratatatatatata +363
Nie jestem fanem przesadnej regulacji wszystkiego, ale jedna rzecz powinna być ustawowo ogarnięta: hałas z pojazdów. Serio, jeśli auto albo motor brzmi jakby miał przekroczyć 3 prędkość kosmiczną, to coś tu jest k---a grubo nie tak.
Mieszkam na przedmieściach małego, cichego miasteczka. Sielska okolica, ptaszki, zieleń, spokój… do momentu. Bo raz na jakiś czas pojawia się jakiś lokalny bohater. Czy to na najzajebistrzym z najzajebistrzych motorków, czy w jakimś wehikule z v8 -
Mieszkam na przedmieściach małego, cichego miasteczka. Sielska okolica, ptaszki, zieleń, spokój… do momentu. Bo raz na jakiś czas pojawia się jakiś lokalny bohater. Czy to na najzajebistrzym z najzajebistrzych motorków, czy w jakimś wehikule z v8 -

BTW dostał ktoś może Beach Huta made in UK i mógłby zważyć go łącznie z opakowanie i folią?
#perfumy
źródło: comment_1671541759OnFkX1dcebIEq6XUHLWmYF.jpg
Pobierzźródło: comment_1671541861ed9pTJC9IU2EjIptERWY32.jpg
Pobierzźródło: comment_16715418808BWtIGqvW2WJaaYFNc8WU0.jpg
Pobierzźródło: comment_1671541892aPyAJrlD5fLRFCcH9SOIkO.jpg
PobierzŚwieżo odebrany, 721 g
@Pan_Beniowski: Zaraz się okaże, że to będą cenne przedreformulacyjne batche. Niezła loteria.
https://perfuforum.pl/thread-19139-post-725117.html
źródło: comment_1671543708o2pl0ZsxmB0UvN4IUbTUqa.jpg
Pobierz@Bonsoul: well... biorąc pod uwagę badanie na temat szkodliwości tej substancji, na podstawie którego została zakazany, perfumy to był najmniejszy problem i załapały się trochę "przy okazji". Problemem był głowie lilial w takich rzeczach jak płyny do prania czy generalnie rzeczy używane w znacznie większej ilości i trafiające na