Aktywne Wpisy
Roess +36
Zbiornik w Raciborzu oddany w 2020 r. ale nieeeee... pis nie budował wałów xxxDDDD
#powodz
#powodz
oficjalniemartwa +188
Wszystkim zjebom co wyśmiewają ratowanie zwierząt pragnę przypomnieć, że w '97 zginęło
około miliona kur, kogutów i kurczaków, 5 900 świń, 1 900 krów i byków i 260 owiec, co odbiło się na wielu gospodarstwach.
Ja tam wolę uratować jedną świnie niż 5 głupich ludzi, bo z niej jest realnie większy pożytek.
#powodz #zwierzeta
około miliona kur, kogutów i kurczaków, 5 900 świń, 1 900 krów i byków i 260 owiec, co odbiło się na wielu gospodarstwach.
Ja tam wolę uratować jedną świnie niż 5 głupich ludzi, bo z niej jest realnie większy pożytek.
#powodz #zwierzeta
Znalazłem bardzo dobrą stronę z fotografiami Dzikiego i Cywilizującego się Zachodu. Fotografie od 1870 do 1910. Wrzucam, bo ktoś mi kiedyś pisał, że jak znajdę coś w klimatach RDR2, to żebym wrzucił. Strona z setkami fotografii w wysokiej jakości. Nie będę ich podpisywał, bo są w galeriach podpisane.
To tylko tak okazjonalnie, bo bardzo dobra strona kontent nie wraca w żadnym wypadku tutaj - gniazdo nienawiści i najgorszy portal jak i użytkownicy w całym Internecie.
Artykuł
Artykuł fotografie w kolorze
#historia #rdr2 #usa #starszezwoje #myrmekochoria
Komentarz usunięty przez autora
@Bordomir: biorąc pod uwagę że niewolnictwo zniesiono nieco wcześniej,a w takim Kolorado nigdy nie było niewolnictwa to raczej żaden, a co?
Komentarz usunięty przez autora