Wpis z mikrobloga

#siatkowka Kacper Piechocki z zerwanymi więzadła krzyżowymi. Kolejny juz siatkarz w tym sezonie. Tutaj doszlo do nieszcześliwej proby obrony w trakcie ostatniego meczu. Smutna sprawa i warto też zauważyć, że rzadko Piechockiemu przydarzały się kontuzje. Co do zdrowia to był gracz wydawało się stalowy. Skra na ten moment nie moze sobie pozwolić na zagranicznego libero więc szukać muszą w Polsce. Nie wiem co się podziało z Makosiem po sezonie w Warcie Zawiercie. Nie sądzę by próbowali dokonczyć sezon Milczarkiem.
  • 7
Tutaj doszło do nieszczęśliwej próby obrony w trakcie ostatniego meczu.

@vasos: Pech to jedno ale tak naprawdę sam mocno do tego dążył. Wiele razy biegał gdzieś za bandy i się do igrał. Szanuje poświecenie ale w ramach jakiegos rozsądku. Piłka do której biegł nie była do podbicia. Z powtórek wynika że była w 1-2 drugim rzędzie.
Wiele razy biegał gdzieś za bandy i się do igrał.

@Ice_Glaze: Ironią losu jest, że akurat ta interwencja była z tych mniej ryzykownych, bo nie było żadnego skakania tylko przewinął się przez bandę. Nawet to nie zdarza się często, a jeszcze rzadziej żeby sobie ktoś coś zrobił w ten sposób. Wielki pech, ale mam nadzieję, że też i przestroga. Jakiś czas temu skomentowałam gdzieś dużo bardziej szaloną obronę że jest mało
Rozumiem, ale czy to był punkt na takie ryzyko? Ktoś dziś powie, że warto było?

@Arw165: mecz finałowy lub taki który mocno rzutuje na końcową pozycje Skry. Tak, owszem w takim momencie idziesz w opór ale w środku ligowego meczu w 16 kolejce. Po co?
Życzę mu powrotu do zdrowia, ma czas aby przemyśleć co głupiego zrobił ... plus jest taki że do końca sezonu nikt mu nie będzie przypominał jak
plus jest taki że do końca sezonu nikt mu nie będzie przypominał jak marnym jest libero i że sukcesy zawdzięcza nazwisku.

@Ice_Glaze: otóż nie tym razem, będę mu to wypominał przy każdej możliwej okazji, bo wyleczy kontuzję i wróci, a tego nie chcemy