Aktywne Wpisy

xDrive +62
Jak nie cofnie swoich słów, to wypierdaIam...
36 lat? Co robiła przez ostatnią połowę swojego życia? Poza tym, co robi teraz: chcę, daj, miej, bądź...
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #k0bieta #k0biety
36 lat? Co robiła przez ostatnią połowę swojego życia? Poza tym, co robi teraz: chcę, daj, miej, bądź...
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #k0bieta #k0biety
źródło: Screenshot_20250810_163654_Tinder
Pobierz
AlexHunter +25
Dzisiaj po powrocie z pracy znalazłem na stole w kuchni mały słoiczek z karteczką od mojego 6-letniego syna: „Dla Ciebie, żebyś był zawsze uśmiechnięty 😊❤️”.
W środku były… cukierki, które sam dostał w przedszkolu na urodzinach kolegi.
Kiedy zapytałem, czemu mi je oddał, odpowiedział: „Bo Ty zawsze dajesz mi swoje najlepsze kawałki pizzy, więc ja Ci dam moje najlepsze cukierki”.
I tak oto siedzę, jem cukierki, i myślę, że mam najbogatsze życie
W środku były… cukierki, które sam dostał w przedszkolu na urodzinach kolegi.
Kiedy zapytałem, czemu mi je oddał, odpowiedział: „Bo Ty zawsze dajesz mi swoje najlepsze kawałki pizzy, więc ja Ci dam moje najlepsze cukierki”.
I tak oto siedzę, jem cukierki, i myślę, że mam najbogatsze życie
źródło: 0026F4AC-6C71-468F-872E-A5BBA222664B
Pobierz

#tinder #logikaniebieskichpaskow
@Ser_Rdest: Te dziewczyny o ktorych pisze i tak beda z kims sie hajtac. Dlaczego by nie ze mna?
@Ser_Rdest: Studia juz skonczylem, nie chodze do pubow i klubow bo nie pije. Nie ma zadnej innej mozliwosci poza Tinderem.
@Kouros: Na zdjeciu Caroline Ellison - ma miliony na koncie a jest brzydka. Moge tez z gruba byc. Byle by twarza nadrabiala wtedy. No i oczywiscie hajsem.
źródło: comment_1671439653JTTVpP4F84wqe81buWXFLG.jpg
Pobierz@pieczony_szczur_z_ogniska: ojciec cię pogoni w cholerę jeśli to przeczyta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pieczony_szczur_z_ogniska: z doświadczenia wiem że nie xd
Jeden wręcz odciął curkę od wszystkiego (dopóki się nie
@visas: ale to jest wygadany ekstrawertyk który do 25 roku życia przeleciał 25 lasek, da radę