Wpis z mikrobloga

Ale alternatywki to piękne istoty, naprawdę to najwspanialsze i najcudowniejsze #rozowepaski jakie istnieją na tym plugawym świecie. Ehh jak to boli, że huop jest za słaby w drabinie hierarchi genetycznej, żeby dostąpić zaszczytu chociażby dotkniecia ręki takiej pięknej kobiety. Ehhh (,)
#przegryw #zalesie #gorzkiezale
#przegryw #szaramyszkadlaanonka #zwykladziewczyna
Pobierz Rimbolo - Ale alternatywki to piękne istoty, naprawdę to najwspanialsze i najcudownie...
źródło: comment_16712274431uoXQnrCNJWKIsBScL6yZC.jpg
  • 19
@localwitch: Ja jestem, a nie jestem niestety agresywny. Niestety, bo to wielka wada u faceta, loszki lubią dominujących samców, a nie lalusiów, co nie mają ochoty dać po ryju innemu samcowi z powodu jakiejś pierdoły
@localwitch: A po co tam zmuszać? Różne dyskusje toczą się na świecie bez zmuszania, zresztą lubie sobie nawet poczytać drugą stronę, bo o dziwo dość często czytam feministyczne subu na reddicie, ale jakoś bardziej przekonuje mnie Natura niż jakieś dziwactwa, które nie bardzo pokrywają się chociażby z najbrutalniejszym przykładem Natury, czyli tinderem
@Rimbolo W prawdziwej naturze najczęściej występuje matriarchiat. Zwierzęta kierują się swoim instynktem i wiedzą że tak jest najlepiej. Pszczoły, mrówki, lwy, słonie. Faceci zawsze podają przykłady jak działa natura tylko na ich korzyść.