Aktywne Wpisy

mk321 +5

Dobry_Gospodarz +258
Patrzę z okna na rzekę. Z budynku który był zalany do drugiego piętra w 97. Na szczęście jestem na trzecim.
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#

Chyba trzeba odpuścić na jakiś czas, życie i zdrowie ważniejsze. Po dzisiejszych całodniowych opadach normalne wyjście na rower zamieniło się w walkę o przetrwanie. MPK ze śniegiem po osie i lodowymi koleinami, a otwockie ścieżki w jeszcze gorszym stanie. Jak żyć (╯︵╰,)
W tym miesiącu: 717 km
#rowerowyrownik #rower #mtb #wykopscottclub #otwock
Skrypt | Statystyki
źródło: comment_1671215734D5bnw60lsNnmXtVXVP1a6n.jpg
Pobierz@Wiciu553: nie pomogę, nie mam porównania ze sztywniakiem, cały rok jeżdżę fullem ¯\_(ツ)_/¯
@PrzekliniakCQ: Zupełnie jak bym czytał opis z mojego zadupia xD
Zaspy na przystankach autobusowych po kolana, albo i większe i ani jednego pługa do odśnieżania
@Wiciu553: bo ja wiem, Spark ma 10 lat, amortyzatory fabryczne, raz w roku oddaję je do serwisu, więc raczej jakoś strasznie przez zimę w dupsko nie dostają skoro serwisanci mnie nie klną. No ale dekadę temu wszystko robiło się chyba trochę lepiej. No i pewnie jak miałbym amortyzatory za 7k to też byłoby mi trochę szkoda je
@StulejmanWielki: nie zapominaj, że Otwock to pisowski bastion, jest idealnym odzwierciedleniem działań rządu, więc raczej na poprawę bym nie liczył ¯\_(ツ)_/¯
W Gliwicach też nie odśnieżają ale z drugiej strony nie solą, więc można w miarę bezpiecznie jeździć. Zawsze kisłem z ludzi, którzy po mieście jeździli na fatach albo plusach, ale teraz akurat warunki są idealne
:3
Czyżby trzeba było nawet pieszo zabierać saperkę ze sobą, żeby przekopywać się przez zaspy do autobusu xD
@PrzekliniakCQ: Dziwnie napisałeś Stalowa Wola ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@trzyes: sypnęła, a jakże. Jak myślisz, za co w tym roku wybudowali z 10 parków w 45cio tysięcznym mieście? Igrzyska q--a pełną gębą. Ale jak ten śnieg za kilka dni zacznie topnieć, to ta mieścina z gówna i kartonu spłynie do Wisły aż miło, w końcu nie na damo ma przydomek "Wenecji Mazowsza". Od lat nie potrafią zbudować porządnych odpływów, robią prowizorki które
@PrzekliniakCQ: Coś w tym jest. Jak zadzwoniłem z jedną sprawą do urzędu to mi powiedział koleś że i tak nic nie zrobi bo już budżet mu się skończył więc żebym zgłosił w styczniu, bo teraz to on mi po dwóch tygodniach odpisze że nie może...
@Strzelec_wyborowej: mi też, dla tego jeżdżę, a gleby przy zimowej jeździe to norma, ale co może się stać przy 10 km/h
@francopolo: właśnie o tym pisałem, igrzyska (╯°