Aktywne Wpisy

Pamiętacie babę która dostała ataku histerii bo chłop się na nią patrzył na siłce? Już wysokie obcasy zrobiły z niej męczennice hejtu XD
#p0lka #wysokieobcasy #bekazfeministek #logikarozowychpaskow #bekazlewactwa #bekazrozowychpaskow
#p0lka #wysokieobcasy #bekazfeministek #logikarozowychpaskow #bekazlewactwa #bekazrozowychpaskow

DaiaGi +64
Proszę o ocenkę (。◕‿‿◕。)
Robiłam sama, bez żadnych szkoleń, jedynie yt pomógł jak podcinać szablony (ʘ‿ʘ)
#chwalesie #rozowepaski
Robiłam sama, bez żadnych szkoleń, jedynie yt pomógł jak podcinać szablony (ʘ‿ʘ)
#chwalesie #rozowepaski

#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #zarobki #warszawa
@mickpl: Oprócz maszynisty, to wszyscy są specjalistami i mają 20 k na miesiąc
@mickpl: z czego Tomasz zarabia 8 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dobrowolskii: i myślisz że jak firma szuka kogoś na to stanowisko, to weźmie takiego co ma tylko tego angola czy jednak kogoś z większymi umiejętnościami?
@dsomgi00: małolaci pisza potem, ze w korpo 5k na reke daja za samo wegetowanie i nic nie robienie. Normalnie wykopek jednym tekstem w internecie zlikwidowal biede i problem rynku mieszkaniowego w polsce xD
@dobrowolskii: gdzie wy żyjecie z takimi stawkami xD jeszcze rok temu robiłem w mieście wojewódzkim w korpo około 150 pracowników. Praktycznie wszyscy po studiach, jak ktoś miał 4k BRUTTO to była dobra wypłata tam. Większość miała