Aktywne Wpisy

wykop +92
To już dziś! \ (•◡•) /
Nasza reprezentacja w meczu z Czechami powalczy o awans do Euro 2024! To również wielki dzień dla Fernando Santosa, który w Pradze zadebiutuje w roli selekcjonera Biało-Czerwonych. Przed nami wieczór pełen sportowych emocji! Przygotujcie coś do pochrupania, spotykamy się punktualnie o 20:45 na meczowym tagu:
Tag do komentowania meczu: wykop.pl/tag/mecz
Jaki wynik obstawiacie? Typujcie, sprawdzimy po meczu kto był najbliżej! ( ͡
Nasza reprezentacja w meczu z Czechami powalczy o awans do Euro 2024! To również wielki dzień dla Fernando Santosa, który w Pradze zadebiutuje w roli selekcjonera Biało-Czerwonych. Przed nami wieczór pełen sportowych emocji! Przygotujcie coś do pochrupania, spotykamy się punktualnie o 20:45 na meczowym tagu:
Tag do komentowania meczu: wykop.pl/tag/mecz
Jaki wynik obstawiacie? Typujcie, sprawdzimy po meczu kto był najbliżej! ( ͡

Mam taką sytuację z 4-letnią córką. Jesteśmy teraz w domu sami. Nie ma jej kto przypilnować a trzeba pójść do sklepu zrobić zakupy. Młoda nie chce wyjść z domu na zakupy, a sam jej nie zostawię. I teraz tak, mogę nie iść na zakupy, zjemy kaszę z wody. Mogę ją siłą ubrać, i zabrać na zakupy ale wtedy będzie awantura całe zakupy, jeden krzyk i ogólnie odechciewa mi się wszystkiego jak sobie
4 tydzień bazy, trening 2/4.
Dziś trzymałem się Sweet Spotu. Na przyszłość muszę pamiętać żeby wziąć węgle na ponad godzinne treningi. Ostatni interwał robiłem na oparach.
Bardzo lubię swój nieogrzewany garaż, bo... jest nieogrzewany. Dzisiejszy start przy +9 był dla mnie ok (ja ubrany na cebulę i co jakiś czas zrzucam kolejne warstwy bawełny), ale trenażer poległ. Na zimny start, Tacx Flow (taki tam na koło) rozjeżdżał się z pomiarami InPeaka o ponad 40 watów. Zabrało mi dobre pół godziny zanim się poprawnie rozgrzał i zaczął podawać zbieżne wyniki.
#stacjonarnyrownik #rower #trening
Skrypt | Statystyki
Trenażerem kontroluję z apki Indoor Cycling Workout (mam stary telefon z wbudowanym protokolem ANT+).
Linia jasnoniebieska - moc docelowa, linia fioletowa - moc zmierzona