Aktywne Wpisy
Operator_imadla +83
Ostatnio na Reddit był wpis jak koleś wziął 50k USD kredytu żeby grać na giełdzie i w krótkim czasie obrócił to w 2 mln USD. Myślicie że to dobry pomysł wziąć kredo na grę? Szybko by się zwróciło #gielda

#6poziomraka, cala historia.
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
Elo,
Wczoraj minął dokładnie rok odkąd dowiedziałem się, że mam guza mózgu (skąpodrzewiak G3). Ścieżka do tej pory:
- operacja w styczniu na świadomce (doświadczenie nie z tego Świata)
- terapia skojarzona radio/chemio w marcu/kwietniu, 30
źródło: PXL_20250719_191318803.MP
Pobierz

#gry #wiedzmin3
źródło: comment_1670989065KoictO69bNgTD3QyO3I8xU.jpg
PobierzJuż to pisałem rok temu, fani cedepu są gorsi od fanów bethesdy, bo oni przynajmniej w jakimś stopniu
@SkeletonKing: ja bym raczej powiedzial ze jak młody proboszcz na kazaniu
@AdamKarolczak02137: No przepraszam, że mam jakiekolwiek standardy co do dobrze wykonanej roboty. Naprawdę jest mi przykro. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
i nie wiem jak można być ojkofobem przy produkcie kultury, który czerpie pełnymi garściami z dokonań od północy do południa Europy.
Jeśli jesteś kolejną osobą, która twierdzi, że świat Wiedźmina jest "słowiański", to czas byś wyciągnął gwóźdź z tego orzeszka, który
@AdamKarolczak02137: Potrzebny cytat, jakieś źródło albo chociaż dowód. Nie będzie mi jakiś randomowy wykopowy chłystek wmawiał kłamstw i swoich projekcji.
A poza tym - to że masz niskie standardy, to twój problem.