Aktywne Wpisy

Bunch +12
XDDSDDSS Cena z kosmosu, ciekawe na czym bazuje algorytm bo raz się wyświetla za 140 zł a raz za tyle. Co ciekawe tinder już zaliczył podwyżkę cen aż o 100% przy jednoczesnym zabraniu nam funkcjonalności kont o połowę #tinder
źródło: temp_file4343214355649905818
Pobierz
aa-aa +7
I to się właśnie pokrywa z moją teorią braku ludzi w sklepach robią już takie promki zajebiste żeby ludzi przyciągnąć do sklepu idziesz se weźmiesz se szynkę i pieczesz na obiad 7 zł kilo robią tak no bo ludzie nie mają pieniędzy i konsumpcja spada a konsumpcja spada to inflacja spada no a jak inflacja spada to obniżają stopy procentowe taka jest przyczyna rzeczywista obniżki stóp i ona wcale nie jest optymistyczna
źródło: temp_file192455763947421387
Pobierz

Tyle badan, ze chyba tag powinienem otworzyc #andrzejwracadozdrowia XD
XXI wiek niby, a lekarze rozkladaja rece.
#medycyna #nfz #zdrowie
źródło: comment_16709667529hAOGm1yPxloEmoQJqO6rF.jpg
Pobierz@jalop: @mlotnaczarownice: Zakaźnik, który mnie aktualnie prowadzi (nie byle jaki, starałem się wybrać lekarza prowadzącego na podstawie badań i publikacji naukowych) zlecił test ELISA na Boreliozę. IgG wątpliwy, IgM ujemny. Test met. Western Blot negatywny w obu klasach. Na teście WB jeden wskaźnik p41 jest dodatni, ale to widziałem u wielu ludzi w pełni zdrowych.
XD czemu jak lekarz nie może zdiagnozować to zawsze borelioza, do jakichś szarlatanów chodzicie
Nie masz zagrzybionej chaty? Długotrwałe przebywanie w niekorzystnym środowisku może nawet spowodować utratę pamięci itp.
Może to jest głupie, ale....
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6789900/ dosc nowe badanie 2019 ;)
@milosh345: dlatego zmieniłem szamana na kogoś ogarniętego XD Pół roku szukałem odpowiedniej osoby i w końcu trafiłem do prawdziwego fachowca, który powiedział wprost "Jest Pan chory, ale na co nie wiadomo. Pomogę Panu, ale to będzie długa droga i pewnie kosztowna". Moja prawdziwa diagnostyka dopiero się zaczęła, wcześniej to jakieś podstawy podstaw były. Nawet do szpitala mnie chciał
robiłem Elispoty na babesię mic. i metodą IFF na babesię div. Testem elispot ledwo wątpliwy, babesia div. ujemny. Badania mój zakaźnik od Wielkoszyńskiego uznał.
Jak chcesz to mozemy na priw przejsc. Ale jesli elispot ci wyszedl (watpliwy w wiekszosci uznaje sie dodatni tak jak w ciazy nie mozna byc watpliwie juz tlumacze ci dlaczego), jest to na tyle wyrafinowane badanie ze o wiele
Najprostsze rozwiązania są najlepsze i serio nie daj się zwariować - „jest Pan chory” no ku@&a chyba nie.
Zbadaj czy aby na pewno to nie kwestia srodowiska.
po remoncie możesz mieć reakcje negatywne na wyziewy, np. z farb
@milosh345: jak w PL było teraz po 30 stopni to też miałem objawy, ale nie czułem temperatury, bo tak było ciepło :D