Wpis z mikrobloga

@L3stko: ciekawe co by ta kretynka powiedziala, gdyby jej przekazac fakt, ze kobiety podczas gwaltu maja orgazm. wezcie nie postujcie tutaj takich planktonow bo czlowiek potem musi to rozchodzic. a jak juz postujecie to po co zakrywacie zdjecie i nazwisko, skoro pochodzi to z fejsbuka?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@L3stko: tutaj masz gwałt na mężczyźnie - ok
Gwalt na kobiecie - nie ok
W twoim przypadku w kwestii poboru, sam przyznales że podoba ci się pomysł że 18 latkowie do woja- ok
30latkowie - nie ok
Zrobiłeś dokładnie tego samego fikołka co ta baba ze screena
  • Odpowiedz
@nom_om: bzdury opowiadasz, nigdzie nie napisałem że podoba mi się pomysł brania 18 latków do woja. Wojsko tylko zawodowe. Jestem przeciwnikiem poboru i przymusowych szkoleń zakończonych przysięgą.
  • Odpowiedz
@nom_om: pisałem że dobrym pomysłem jest szkolić młodzież np. w szkołach, żeby wróciło Przysposobienie Obronne, ale takie z prawdziwego zdarzenia. W życiu nie poparłbym koszarowania kogoś na siłę. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Duzo kobiet nie rozumie, ze reakcja fizjologiczna nie rowna sie chec psychiczna do odbycia stosunku

@little_muffin: mało tego, wiele kobiet które zostało zgwałconych miało orgazm i było "mokrych"

i od dawna wiemy że to nie znaczy ze im się super podobało, wręcz przeciwnie, jest to często źródłem dodatkowych problemów psychicznych związanych z poczuciem
  • Odpowiedz
@L3stko: Ja byłem zgwałcony i mi stanął. Spałem u znajomych po imprezie, jedna z dziewczyn robiła mi loda przez sen, przebudziłem się jak na mnie weszła. Myślałem że mi się to śni. Mówię co Ty #!$%@?, ale ona przecież Ci dobrze. Teraz już mogę o tym mówić jako o ciekawostce, ale przez kilka miesięcy czułem się nieswojo.
  • Odpowiedz
@little_muffin: niby rozumieją, że u nich reakcja fizjologiczna to nie równa się chęci do odbycia stosunku, a nie rozumieją, że u faceta też tak może być? Jaki sens amebie coś tłumaczyć jak ma problemy z taką "abstrakcją"?
  • Odpowiedz