Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +7
#przegryw #warszawa #przegrywpo30tce #p0lka #zwiazki #samotnosc #pieklomezczyzn #blackpill #redpill #tinder #badoo #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #mokebe
To prawda, w Warszawie dużo widzę par: ona biała, on czarny. Pary: on biały, ona czarna to rzadkość. Zresztą w ogóle murzynek w Warszawie nie widzę dużo, jest ich dużo mniej od murzynów.
Wszedłem na komentarz pod postem informującym o reportażu na temat Polki, która wyszła za Masaja. Widać duży entuzjazm wśród kobiet. Trafił się też taki
To prawda, w Warszawie dużo widzę par: ona biała, on czarny. Pary: on biały, ona czarna to rzadkość. Zresztą w ogóle murzynek w Warszawie nie widzę dużo, jest ich dużo mniej od murzynów.
Wszedłem na komentarz pod postem informującym o reportażu na temat Polki, która wyszła za Masaja. Widać duży entuzjazm wśród kobiet. Trafił się też taki
siemankooo +9
Ostatnio, po obejrzeniu evangeliona, jaram się starożytną technologią z lat 80' kasety audio, VHS, walkman, stare komputery odtwarzacze DVD VHS dyskietki itp.
Niestety uodziłem się za późno i na żywo nic z tych rzeczy nie widziałem. Te światełka, wyświetlacze musiało epicko w pokoju wyglądać. A teraz wsyztko jakieś takie bez życia.
I oczywiście jako weeb jaram się mocno tymi rzeczami w anime, naściągałem mnóstwo gifów i szukam anime z taka tematyką. Jak
Niestety uodziłem się za późno i na żywo nic z tych rzeczy nie widziałem. Te światełka, wyświetlacze musiało epicko w pokoju wyglądać. A teraz wsyztko jakieś takie bez życia.
I oczywiście jako weeb jaram się mocno tymi rzeczami w anime, naściągałem mnóstwo gifów i szukam anime z taka tematyką. Jak
#pracait #praca #zarobki #pieniadze #mieszkanie #ankieta #pytanie
Który ma lepiej
Helpdesk właśnie dobił do sufitu, chyba, że wjedzie w management.
A helpdesk będzie się bujał, żeby sprzedać mieszkanie bo teraz ludzie nie mają zdolności kredytowej.
hurtownik gwozdzi andrzej
zbigniew firma budowlana
oskar developerski ile tata rzuci k
obrotna loszka z onlyfansem i innymi socialami