Aktywne Wpisy
dzikiwonsz21 +19
Ale kupiłem gruza, ja #!$%@? XD
Ogólnie to aż się zastanawiam czy tego po prostu nie sprzedać na części czy do jakiegoś komisu, bo mechanik mi pewnie sporo krzyknie.
Kupiłem alfę 166, 2.4 jtd 136km a niżej lista "drobnostek" których Janusz sprzedaży mi nie opowiedział. Jak gadałem z nim przez telefon to mówił że jedynie tylnie zawieszenie i radio do zrobienia, a reszta jest super XD
Ogólnie to mam nadzieję, że za
Ogólnie to aż się zastanawiam czy tego po prostu nie sprzedać na części czy do jakiegoś komisu, bo mechanik mi pewnie sporo krzyknie.
Kupiłem alfę 166, 2.4 jtd 136km a niżej lista "drobnostek" których Janusz sprzedaży mi nie opowiedział. Jak gadałem z nim przez telefon to mówił że jedynie tylnie zawieszenie i radio do zrobienia, a reszta jest super XD
Ogólnie to mam nadzieję, że za
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Np. ktoś ma zarobki 4tys a wydatki miesięcznie 500zl to wg banku mógłby 3500zl przeznaczyć na ratę kredytu czy jak oni to obliczają?
Kredytobiorca bedzie po zakupie dalej mieszkać z rodzicami a mieszkanie sobie kupuje bo chce zainwestować.
Jak to wygląda w takim przypadku i jaka mniej więcej zdolność?
#kredythipoteczny #mieszkanie
Inwestycja w mieszkanie z zarobkami 4k xDDDD
OBY CI GLAPA STOPAMI #!$%@?Ł
I chcesz mi powiedzieć że miałem gorzej niż ktoś kto zarobi 8 ma dwójkę dzieci wynajmuje mieszkanie, musi opłacić auto itd? xD
Teraz mam spłacone mieszkanie w którym mieszkam i kredyt na drugie większe któe się buduje xD
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@anonanonimowy321: Banki obliczając zdolność kredytową posługują się różnymi wskaźnikami, między innymi obliczają DTI, czyli stosunek zobowiązań finansowych do dochodu netto. Obecnie zostało to zmienione i obliczany jest DSTI, głównie różniący się ujęciem rocznym.
Nawet w przypadku zamieszkania z rodzicami przyjęte zostaną koszty utrzymania, w części banków zależą one