Witam wszystkich... Poszukuję osób, które zostały oszukane przez Phila Spencera. Wierząc w jego przemowy, uwierzyłem że w tej generacji Xbox będzie mial exclusivy AAA. Kupowałem Xboxa od scalpera po 3500 zł... Kupiłem go za pieniądze które miały iść na wymarzone wakacje. Wydałem łącznie 5 tys zł, bo kupilem jeszcze pada Elite, w ktorym nie dzialaja mi bumpery... Na ten moment gram tylko w indyki z Gamepassa... A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć temu oszustowi tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nim na pw... Będę szykował pozew zbiorowy, przeciwko temu sku... Proszę o jak największy odzew...im więcej osób dołączy do pozwu tym lepiej...
@pyrulson: Poczekaj, daj szanse jeszcze rok, dwa, góra trzy i będzie zatrzęsienie hitów AAA. Trzeba tylko jeszcze kupić parę dodatkowych studiów i maszyna ruszy ( ͡°͜ʖ͡°)
@pyrulson: Dobrze, że finalnie samograje nie odebrały Ci resztek RIGCZ-u. Słabość zostanie wybaczona dopiero po założeniu 2137 kont z Game Passem za 4 zł i do tego dokupieniu karty pamięci za 1000 zł.
Czy w czasach okazyjnych promocji, gdzie gry z najlepszej półki na takim steamie złapiesz za mniej niż stówkę albo istnienia platform pokroju Eneba albo G2a, łby szczycą się, że piracą gry?
#xbox #tga #gry #konsole
przepraszam za chwile slabosci.
nie potrzebuje samograjow z Playstation.
źródło: comment_1670595632mOh8S180mrUvYXDMFU6uKm.jpg
Pobierz@pionic: argumentum ad quattuor aurum( ͡° ͜ʖ ͡°)